mayıs sonu ve ya haziran ortaları gibi gelmesi bekleniliyor Allah bilir yine ne zaman gelir belki 1 ay derler 1 yıl geçer anca verirler
--
Edit
--
Gelse bile Türkiye sürümü en az 1 ay sonra gelir
Bence en az Android 5.0 kadar güncelleme verirler. Bak SII 4.1.2 ye kadar aldı mesela.
Bu arada Note 3 deki gibi action memo gibi notları ana sayfada görebileceğimiz bir not programı var mı kendisindeki kendimiz değiştirmek yada seçmek gerekiyor note 3 deki gibi note al ana sayfada görünsün istiyorum bu mümkün mü yoksa başka bir note programı gerekirse hangi program
Bence en az Android 5.0 kadar güncelleme verirler. Bak SII 4.1.2 ye kadar aldı mesela.
Bu arada Note 3 deki gibi action memo gibi notları ana sayfada görebileceğimiz bir not programı var mı kendisindeki kendimiz değiştirmek yada seçmek gerekiyor note 3 deki gibi note al ana sayfada görünsün istiyorum bu mümkün mü yoksa başka bir note programı gerekirse hangi program
5 mi yazıp gülümseyesim geldi note 2 çıkalı ne kadar oldu bilmiyorum ama son güncelleme neredeyse 4 ay sonra geldi Türkiye'ye 5'in geleceğini kendi adıma hiç sanmıyorum, 4 çekirdek işlemci olmasına rağmen kırpıyorlarsa her güncellemede birşeyler 5i en azından tüm haliyle beklemek yanlış olur düşüncesindeyim.
S3 bile alır. Note 2 S4 alacağı tüm güncellemeleri alabilir çünkü 2 gb ram tüm romlar için yeterliBu arada orijinal rootsuz 4.3 kullanan arkadaşlar biliyrsunuz 4.3 de uygulamaları sd karta atabiliyoruz (sadece apk'lar olsa bile) ama bazı uygulamalarda "SD Karta Taşı" butonu pasif bu pasifliği önceki telefonumda rootsuz halletmiştim şuanda böyle birşey mümkün mü ?
Bence note 2 nin özellikleri en az android 5 bile alması yönünde çünkü note 2 de s5 olduğu gibi 2 gb ram ve 4 çekirdekli 1.6 ghz işlemci var yani donanım şimdiki amiral gemileri arasında çok fazla ezilmiyor bir de android 5 in 512 mb lik cihazlarda çalışacağı söyleniyor(ben sanmıyorum ama hayırlısı )
Bence note 2 nin özellikleri en az android 5 bile alması yönünde çünkü note 2 de s5 olduğu gibi 2 gb ram ve 4 çekirdekli 1.6 ghz işlemci var yani donanım şimdiki amiral gemileri arasında çok fazla ezilmiyor bir de android 5 in 512 mb lik cihazlarda çalışacağı söyleniyor(ben sanmıyorum ama hayırlısı )