Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Brikatdiss yeni romun hayırlı olsun diğerlerindeki eksiklikler büyük oranda giderilmiş. Yalnız senden isteğim üst barı orjinale yakın boyuta getirsen ve dpi changerı optimize edebilsen acaip olur. Ne zaman senin romu sıfırdan yüklesem sorun çıkıyor. Ancak çalışmanı beğeniyorum

Üst Bar bence gayet iyi üst Rami düzenleyen bir program vardı eski romlarda onu eklese yeter.

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Tabi bu kisisel dusunce ama orjinal wifi tusunun boyutu olmayinca insan acayip sasiriyor.

Dpi üzerinde çalışıyorum aslında bazı sorunlar mevcut onları çözümlemeye çalışıyorum

Aynen v13te var o program bende 12 varken yazmıştım

Tepkiler: barikatdiss
Ekolayzer ayarlarindan konser salonunu seçin ve bütün muziklerinizi yeniden dinleyin

22 mblik bir guncelleme yaptim.normalde temizlenmemis halde kullanilan 1 gb ram hafızayı sil deyince 700e iniyordu.simdi 700 normalde kullaniyor sil deyince 350ye kadar düşüyor

Bi kaç arkadaş daha bu güncellemeyi aldığını söylüyor fakat ben daha alamadım sorun mu var acaba?

güncelleme il ilgili dediklerimi geri aliyorum lanet olsun gene hafizayi sil demeden 1 gba kadar çıkıyor kullanılan ram

- - - Eklendi - - -

Bi kaç arkadaş daha bu güncellemeyi aldığını söylüyor fakat ben daha alamadım sorun mu var acaba?

pekte gerek yok

- - - Eklendi - - -

ama sarji mükemmel gidiyor telefonun Allah nazardan saklasin tanidigim s3 ve s4 sahiplrine gore 10 numara gidiyor

Note 2 ye s4 deki isikli kilit ekrani gelecekmi guncelleme ile?

Lenneth

Üye
Ben S3 kullanıyorum

Stock 4.1.2 XXEMF1 + Nova Launcher şu an 832 lik Ramin 730 u dolu gözüküyor ve cihazda kasma veya takılma yok ki siz de 2 gb ram var 1 i dolu diye kiziyorsunuz.

Bence boş ram miktarını dert etmenize gerek yok.

Note 2 ye s4 deki isikli kilit ekrani gelecekmi guncelleme ile?

4.2.2 ile butun yazilimsal ozellikler gelecek diye duymuştum

- - - Eklendi - - -

zaten 100mb boş ram de kalsa android onu rahatlikla acar dert ettiğim ılk aldığımda 400 mb doluydu şimdi 1 gb

Lenneth

Üye

4.2.2 ile butun yazilimsal ozellikler gelecek diye duymuştum

- - - Eklendi - - -

zaten 100mb boş ram de kalsa android onu rahatlikla acar dert ettiğim ılk aldığımda 400 mb doluydu şimdi 1 gb

Eğer kasma, takılma, zorlanma yoksa bence ram miktarını çok kafaya takmaya gerek yok

Rami temizle dediğinizde kuruluysa whatsapp, facebook gibi uygulamaların servislerini kapatıyor, fakat bunlar arka planda kesin çalışacak şekilde ayarlandigindan boş yere tekrar 0 dan aciliyorlar şarjı etkiliyor bu sefer.

- - - Eklendi - - -

+ Sarjim iyi gidiyor demişsiniz ayrıca demek ki arkaplanda gereksiz çalışan ve pili sömüren bir şey yok her şey normal

bendeki yazılım son durum :mad:
Hayır belki gelen güncelleme (ler) gereksizdir ama neden gelmiyor o can sıkıcı...

sıkıntı olacağını sanmiyorim takma kafana

Arkadaşlar 4.2.2 güncellemesi bize ne zaman gelecek bilgisi olan var mi