Invoke Üye ravenas' Alıntı: Yeni multi-window işlevi süpermiş ağzım açık kaldı çok iyi Genişletmek için tıkla ... Aynen. - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: Bana göre büyük cihaz. S4 varken almamın bir anlamı yok. Tasarım açısından güzel olmuş. Şuan yazılımsal özellikler tanıtılıyor. Genişletmek için tıkla ... Çok zengin değilsen gerek yok tabi ki, S4 her işini görüyordur
ravenas' Alıntı: Yeni multi-window işlevi süpermiş ağzım açık kaldı çok iyi Genişletmek için tıkla ... Aynen. - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: Bana göre büyük cihaz. S4 varken almamın bir anlamı yok. Tasarım açısından güzel olmuş. Şuan yazılımsal özellikler tanıtılıyor. Genişletmek için tıkla ... Çok zengin değilsen gerek yok tabi ki, S4 her işini görüyordur
ANIL Admin AnıL-D' Alıntı: bu 5 nezaman gelicek abi Genişletmek için tıkla ... 5 yok şuan 4.4 gelecek.
ravenas Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aynen. - - - Eklendi - - - Çok zengin değilsen gerek yok tabi ki, S4 her işini görüyordur Genişletmek için tıkla ... Yok abi s3 var da 4 almayı düşünüyorum note çok büyük hem ama özellikleri çok iyi bunlar s4'e de gelirse iyi
-qarapapaq-' Alıntı: Aynen. - - - Eklendi - - - Çok zengin değilsen gerek yok tabi ki, S4 her işini görüyordur Genişletmek için tıkla ... Yok abi s3 var da 4 almayı düşünüyorum note çok büyük hem ama özellikleri çok iyi bunlar s4'e de gelirse iyi
ANIL Admin -qarapapaq-' Alıntı: Çok zengin değilsen gerek yok tabi ki, S4 her işini görüyordur Genişletmek için tıkla ... Alabilecek gücümüz var çok şükür ama dediğin gibi S4 her işimi görüyor o yüzden gerek duymuyorum.
-qarapapaq-' Alıntı: Çok zengin değilsen gerek yok tabi ki, S4 her işini görüyordur Genişletmek için tıkla ... Alabilecek gücümüz var çok şükür ama dediğin gibi S4 her işimi görüyor o yüzden gerek duymuyorum.
Invoke Üye ANIL' Alıntı: Alabilecek gücümüz var çok şükür ama dediğin gibi S4 her işimi görüyor o yüzden gerek duymuyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben de onu demek istemiştim - - - Eklendi - - - AnıL-D' Alıntı: s4 güzelde bu 4.4 güncellemesiyle yeni özellikler gelirmi Genişletmek için tıkla ... Gelir.
ANIL' Alıntı: Alabilecek gücümüz var çok şükür ama dediğin gibi S4 her işimi görüyor o yüzden gerek duymuyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben de onu demek istemiştim - - - Eklendi - - - AnıL-D' Alıntı: s4 güzelde bu 4.4 güncellemesiyle yeni özellikler gelirmi Genişletmek için tıkla ... Gelir.
ginaz Üye Note2 ile note3 lansmanı izlemekte iyi oluyor ama takılıyor genel bir sorunmu yoksa benim net azmı çekiyor acaba
Note2 ile note3 lansmanı izlemekte iyi oluyor ama takılıyor genel bir sorunmu yoksa benim net azmı çekiyor acaba
Invoke Üye ravenas' Alıntı: Yok abi s3 var da 4 almayı düşünüyorum note çok büyük hem ama özellikleri çok iyi bunlar s4'e de gelirse iyi Genişletmek için tıkla ... Her özellik gelemez bence S4'e. - - - Eklendi - - - ginaz' Alıntı: Note2 ile note3 lansmanı izlemekte iyi oluyor ama takılıyor genel bir sorunmu yoksa benim net azmı çekiyor acaba Genişletmek için tıkla ... TTNET
ravenas' Alıntı: Yok abi s3 var da 4 almayı düşünüyorum note çok büyük hem ama özellikleri çok iyi bunlar s4'e de gelirse iyi Genişletmek için tıkla ... Her özellik gelemez bence S4'e. - - - Eklendi - - - ginaz' Alıntı: Note2 ile note3 lansmanı izlemekte iyi oluyor ama takılıyor genel bir sorunmu yoksa benim net azmı çekiyor acaba Genişletmek için tıkla ... TTNET
ravenas Üye Nextman' Alıntı: Hİndistan ingilizcesi öğrenseydim keşke Genişletmek için tıkla ... Bende diyordum bu adamın konuşması bir garip Hindistan İngilizcesiymiş meğersem -qarapapaq-' Alıntı: Her özellik gelemez bence S4'e. - - - Eklendi - - - TTNET Genişletmek için tıkla ... Olsun canı sağolsun hepsi gelmese de olur
Nextman' Alıntı: Hİndistan ingilizcesi öğrenseydim keşke Genişletmek için tıkla ... Bende diyordum bu adamın konuşması bir garip Hindistan İngilizcesiymiş meğersem -qarapapaq-' Alıntı: Her özellik gelemez bence S4'e. - - - Eklendi - - - TTNET Genişletmek için tıkla ... Olsun canı sağolsun hepsi gelmese de olur
Invoke Üye Özetle telefonla senkronize çalışacağını anlatıyor işte. - - - Eklendi - - - Çıkışta saati bırakacak mı acaba? Yoksa ona mı verdiler
Özetle telefonla senkronize çalışacağını anlatıyor işte. - - - Eklendi - - - Çıkışta saati bırakacak mı acaba? Yoksa ona mı verdiler
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Saat tam senkroniz bir şekilde çalışması gerçekten süper. Yanlız tam alışırmıyız bilemem karaşimşek filminde olduğu gibi
Saat tam senkroniz bir şekilde çalışması gerçekten süper. Yanlız tam alışırmıyız bilemem karaşimşek filminde olduğu gibi
Invoke Üye Saat pil ile mi çalışıyor ki? Öyleyse ne kadar süre dayanıyor ki? - - - Eklendi - - - Nextman' Alıntı: Yanlız tam alışırmıyız bilemem karaşimşek filminde olduğu gibi Genişletmek için tıkla ... Aynen Benim fazla ilgimi çekmiyor saat ama note3 ve yeni özellikler çok iyi duruyor.
Saat pil ile mi çalışıyor ki? Öyleyse ne kadar süre dayanıyor ki? - - - Eklendi - - - Nextman' Alıntı: Yanlız tam alışırmıyız bilemem karaşimşek filminde olduğu gibi Genişletmek için tıkla ... Aynen Benim fazla ilgimi çekmiyor saat ama note3 ve yeni özellikler çok iyi duruyor.
ravenas Üye Özellikleri sağlam 4K video kaydı 3 gb ram falan dehşet olmuş Note 3'ün LTE sürümünün işlemcisi dört çekirdekli 2.3GHz. Diğer sürüm ise sekiz çekirdekli 1.9GHz işlemciyle geliyor. vay anam vay
Özellikleri sağlam 4K video kaydı 3 gb ram falan dehşet olmuş Note 3'ün LTE sürümünün işlemcisi dört çekirdekli 2.3GHz. Diğer sürüm ise sekiz çekirdekli 1.9GHz işlemciyle geliyor. vay anam vay
Invoke Üye 3200mah iyi gibi. - - - Eklendi - - - Reklam güzeldi Telefon almak için Eylül'ü bekleyenler iyi ki beklemiş, bence.
3200mah iyi gibi. - - - Eklendi - - - Reklam güzeldi Telefon almak için Eylül'ü bekleyenler iyi ki beklemiş, bence.
ANIL Admin [video=youtube;r6IUp3B30pE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r6IUp3B30pE#t=91[/video] [video=youtube;cruSalbStBw]http://www.youtube.com/watch?v=cruSalbStBw&feature=player_detailpage#t=58[/video]
[video=youtube;r6IUp3B30pE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r6IUp3B30pE#t=91[/video] [video=youtube;cruSalbStBw]http://www.youtube.com/watch?v=cruSalbStBw&feature=player_detailpage#t=58[/video]