Invoke Üye Nextman' Alıntı: 168 gr ağır bence Genişletmek için tıkla ... Tasarım güzel duruyor abi, ağırlık dert değil bence
Nextman' Alıntı: 168 gr ağır bence Genişletmek için tıkla ... Tasarım güzel duruyor abi, ağırlık dert değil bence
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Tasarım güzel duruyor abi, ağırlık dert değil bence Genişletmek için tıkla ... Beklediğim gibi ram olayını merak ediyorum 3 gb değilse kötü
-qarapapaq-' Alıntı: Tasarım güzel duruyor abi, ağırlık dert değil bence Genişletmek için tıkla ... Beklediğim gibi ram olayını merak ediyorum 3 gb değilse kötü
KayraBey Üye Nextman' Alıntı: Beklediğim gibi ram olayını merak ediyorum 3 gb değilse kötü Genişletmek için tıkla ... 2.5 diye söylenti var abi
Nextman' Alıntı: Beklediğim gibi ram olayını merak ediyorum 3 gb değilse kötü Genişletmek için tıkla ... 2.5 diye söylenti var abi
ANIL Admin Bana göre büyük cihaz. S4 varken almamın bir anlamı yok. Tasarım açısından güzel olmuş. Şuan yazılımsal özellikler tanıtılıyor.
Bana göre büyük cihaz. S4 varken almamın bir anlamı yok. Tasarım açısından güzel olmuş. Şuan yazılımsal özellikler tanıtılıyor.
KayraBey Üye -qarapapaq-' Alıntı: Tanıtım konusunda sonyden iyi oldukları kesin. Genişletmek için tıkla ... Bence tasarım olarakta iyiler...
-qarapapaq-' Alıntı: Tanıtım konusunda sonyden iyi oldukları kesin. Genişletmek için tıkla ... Bence tasarım olarakta iyiler...
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Dede' Alıntı: 2.5 diye söylenti var abi Genişletmek için tıkla ... Evet intihar edecek değiliz kendileri bilir yoksa ciddi anlamda rakiplerin gerisinde kalır data ve bellek yönetiminde S4 de bir çok kişi hayat kırıklığına uğradı zaten
Dede' Alıntı: 2.5 diye söylenti var abi Genişletmek için tıkla ... Evet intihar edecek değiliz kendileri bilir yoksa ciddi anlamda rakiplerin gerisinde kalır data ve bellek yönetiminde S4 de bir çok kişi hayat kırıklığına uğradı zaten
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Canlı izliyorsanız air command akıyor Genişletmek için tıkla ... Evet dikkatimi çekti üzerinde 4.3 olduğunu düşünürsek bu bir gelişme gibi görülebilir
-qarapapaq-' Alıntı: Canlı izliyorsanız air command akıyor Genişletmek için tıkla ... Evet dikkatimi çekti üzerinde 4.3 olduğunu düşünürsek bu bir gelişme gibi görülebilir
Invoke Üye AnıL-D' Alıntı: evet ekran büyük benim cebime sığmaz o - - - Eklendi - - - bu 5 nezaman gelicek abi Genişletmek için tıkla ... Android 5.0 mı? Kesin bir şey yok o konuda.
AnıL-D' Alıntı: evet ekran büyük benim cebime sığmaz o - - - Eklendi - - - bu 5 nezaman gelicek abi Genişletmek için tıkla ... Android 5.0 mı? Kesin bir şey yok o konuda.