ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Türkiye'de 21 ağustotamı satışa sunulacak
Ağustotamı değil Ağustos'tamı olacak lütfen türkçe'mize sahip çıkın yavaş yavaş bu ülkede türkçe bozuluyor. Tamam yerine ok yazmanız bile Türkçe'nizi bozuyor artık mesajlarınıza bakın lütfen Kısa yazıyım diye yazdığınızda sürekli dilimizi kaybediyoruz , imla kurallarına'da lütfen dikkat edin bu oldukça gerekli birşey.Türkiye'de 21 ağustotamı satışa sunulacak
Teşekkürler fakat ben Note 4'ten geçilecek kadar güzel bir fark görmedim yani Note 4'ü olan bir kullanıcı'nın geçmesi gereksiz diye düşünüyorumResmi video:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
'yazıyım' değil yazayım. Türkçe kelimesinde 't' harfinin büyük yazılması gerektiğini, yerinde koymadığınız noktalama işaretlerini ve 'birşey' hatasını saymıyorum bile. Bir şeyleri korumaya önce kendimizden başlayalım vesselam.Ağustotamı değil Ağustos'tamı olacak lütfen türkçe'mize sahip çıkın yavaş yavaş bu ülkede türkçe bozuluyor. Tamam yerine ok yazmanız bile Türkçe'nizi bozuyor artık mesajlarınıza bakın lütfen Kısa yazıyım diye yazdığınızda sürekli dilimizi kaybediyoruz , imla kurallarına'da lütfen dikkat edin bu oldukça gerekli birşey.
benimde Türkçem iyi değil ancak düzeltmeye çalışıyorum öneriniz için teşekkürler fakat çoğu üye hızlı yazıyım diye;'yazıyım' değil yazayım. Türkçe kelimesinde 't' harfinin büyük yazılması gerektiğini ve yerinde koymadığınız noktalama işaretlerini saymıyorum bile. Bir şeyleri korumaya önce kendimizden başlayalım vesselam.
Doğrudurbenimde Türkçem iyi değil ancak düzeltmeye çalışıyorum öneriniz için teşekkürler fakat çoğu üye hızlı yazıyım diye;
Tamam = ok
Teşekkürler = thank
gibi saçma ingilizce kelimeler kullanmaktaona hitaben söyledim zaten.
Z3 Plus : 2930 mAh
M9: 2840 mAh
S6 Edge : 2550 mAh
M9 Plus : 2840 mAh
NOTE 5 : 3000 mAh
Gayet güzel cihaz. Premium'a yeni hava katacak kapasiteye sahip. Yeni S-pen ve multitask özelliklerinide şimdi izliyorum.
Sizin fikriniz olduğu için fikrinize karışamam ancak;Öyle bi yazmışsın ki hepsinin arasında dağla kadar fark var neyse ben Samsung'dan nefret eden birisi olarak Note5'in tasarımı olsun her yönden beğendim muhakkak eksik yönleri vardi adı üstünde Samsung ama bu cihaz bi başka s6+ gibi gereksiz olmamış.
Sizin fikriniz olduğu için fikrinize karışamam ancak;
''Samsung'tan Nefret eden biri olarak'' diyip Tasarım olsun her yönünden beğendim demişsiniz. Sizin fikriniz tabiki ancak Galaxy Note 5 ile çoğu Samsung cihazın aynı tasarıma sahip olduğunu düşünürsek Samsung'tan nefret ediyor olmanız zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?