fbiugur
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kaynağı bulsam sorun çözülecek fakat kaynagı bilmiyorum bir sürü program var bir çok antivürüs pro uygulamaları da kullandım onlarda virüs bulmuyor site engelleme programı var mı acabaKardeşim muhtemelen sisteme yerleşmiş bir program veya virüs yapıyor olabilir. Başka bir seçenek girişte açılan siteleri görüntüleyerek orada varsa eğer kapatabilirsin.
Root kaldırabiliyorsan sıkıntı yok kardeşim kaldırdığında tekrar garantiye giriyor. Root atıp çözmen daha mantıklı gibiKaynağı bulsam sorun çözülecek fakat kaynagı bilmiyorum bir sürü program var bir çok antivürüs pro uygulamaları da kullandım onlarda virüs bulmuyor site engelleme programı var mı acaba
Root atsam hallederim de sırf bunun içindr cihazı garanti dıışı bırakmak istemiyorum
Hesaplarla ilgili bisey oldugunu soylemissin zaten hesaplari tek tek kaldirip dene.hesabi kaldir yeniden baslat sonra bidaha gir tek tek yapMerhabalar arkadaşlar samsung galaksi note 4 kullanıcısıyım yaklaşık 1 aydır bu sorunla uğraşıyorum kndi tarayıcısı google chrome opera mini mozilla firefox dahil bir çok tarayıcıyı denedim fakat bundan kurtaramadım her interneye girişimde
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle bir site yönlendiriyor eklenti özelliği de yokki androidler de nasıl çözücem bilmiyorum baya uğraştım
Cihaza reset attım gitti hesapları aktif edince tekrar gldi lütfen yardım edin !!!
Denedim değişen bir şey olmadı ya baya diğer sitelere baktm xda da çözüm yok engelleme sitesi yada rootsuz çözüm var mı ve ya kaynagı tespit edeck bi Program dr web anti virüs pro programını kullnıyormHesaplarla ilgili bisey oldugunu soylemissin zaten hesaplari tek tek kaldirip dene.hesabi kaldir yeniden baslat sonra bidaha gir tek tek yap
Ben 3 yildir akilli telefon kullaniyorum hic antivirus kullanmadm bana gore gereksiz.problemin kaynagina gelince bidaha okuyunca anladm butun tarayicilarda ayniysa muhtemelen 2 secenek var.ya telefona virus girmis yada yukledigin bi programda bisey varDenedim değişen bir şey olmadı ya baya diğer sitelere baktm xda da çözüm yok engelleme sitesi yada rootsuz çözüm var mı ve ya kaynagı tespit edeck bi Program dr web anti virüs pro programını kullnıyorm
Bnde baya aşılmaz problemleri aştım böyle birşeyle ilk defa karşılaştım virüs girdiği bariz belli fakat kaynagı bulamadığm için sorun büyük sonunda root atarırz heralde .Ben 3 yildir akilli telefon kullaniyorum hic antivirus kullanmadm bana gore gereksiz.problemin kaynagina gelince bidaha okuyunca anladm butun tarayicilarda ayniysa muhtemelen 2 secenek var.ya telefona virus girmis yada yukledigin bi programda bisey var
Rica ederim bu forum biz yardimlasmak icin burdayiz.ben hard brick olmus telefonu kurtardim yani aşılmaz diye bisey yokBnde baya aşılmaz problemleri aştım böyle birşeyle ilk defa karşılaştım virüs girdiği bariz belli fakat kaynagı bulamadığm için sorun büyük sonunda root atarırz heralde .
Desteğin içinde ayrıca teşekkürler
Mobil veriyle girmeyi denemis mi yazmamis ama buyuk ihtimal denemistir üstadım.eger bi virüsse sistem dosyalarina bulasmistirEvdeki modemi yada iş yerinden wifi ye bağlanıyorsan bu modemleri ve telefonu sıfırla sorunun çözülecektir telefonu Wipe data kısmından sıfırla
Arkadaşlar hepinizin öneri ve yardımlari için ayrı ayrı teşekkür ediyorumRica ederim bu forum biz yardimlasmak icin burdayiz.ben hard brick olmus telefonu kurtardim yani aşılmaz diye bisey yokroot atmaktan korkma ben cok kez root atip geri döndüm aslinda rootun olsa seni kurtaririzda
Mobil veriyle girmeyi denemis mi yazmamis ama buyuk ihtimal denemistir üstadım.eger bi virüsse sistem dosyalarina bulasmistir
Hesaplardan bisey var o zaman virus falan degilmis isteArkadaşlar hepinizin öneri ve yardımlari için ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Tekrar cihaza reset attım şu an sorun gitti umarım geri gelmez var olan hesapları da sildim yeni hesaplar açtım bir daha geri gelirse root atıp host ayarlarını değiştiricem o zaman girsin de görelim o virüs
Mobil ve wifi fark etmiyo dediğiniz gibi sisteme yerleştiğinden hep aynı sunucudan çalışıyo tekrar maxicep ailesi teşekkürler...
Zamam göstericekHesaplardan bisey var o zaman virus falan degilmis iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?