PriZm
Üye
Note 5 i beklemedim çünkü çok büyük ihtimal Sd kart slotu olmayacaktı ve bu benim için epey büyük bir eksiklik. Ayrıca Exynos 5433 Şuana kadar denediğim kadarıyla 2K ekran için epey yeterli. Şarj Note 2 ye oranla kötü ama idare edecez artık.@~N.A.W.Y~ hayırlı olsun Note 4 almışsın5'i bekleseydin keşke sende batarya kit'i kullanıyorsan orasını bilmem
Note 2 nasıl bir efsane bilmiyorum ama benim Note 3'te KitKatta 4-5 saat ekran verirdi Sağolsun Dr.Ketan L20(Lollipop) romu çıkardı şimdi 7 saat ekran alıyorumNote 5 i beklemedim çünkü çok büyük ihtimal Sd kart slotu olmayacaktı ve bu benim için epey büyük bir eksiklik. Ayrıca Exynos 5433 Şuana kadar denediğim kadarıyla 2K ekran için epey yeterli. Şarj Note 2 ye oranla kötü ama idare edecez artık.
Note 2 nasıl bir efsane bilmiyorum ama benim Note 3'te KitKatta 4-5 saat ekran verirdi Sağolsun Dr.Ketan L20(Lollipop) romu çıkardı şimdi 7 saat ekran alıyorum
Plastik başlarda koymuyorda şimdi çok bozuluyorum düşüncelerim değişti yoksa 4'te iyi cihaz tabi
Note 2 ile 23 saat içinde 9 saat ekran süresi gördüğümü hatırlıyorum.Ekran görüntüsü bulabilirsem bu mesaja eklerim.
Plastik derken?
Arka taraf hoşuma gitti açıkçası suni olsada deri hissi uyandırıyor. Note 3 te o his uyandırıyormu bilmiyorum ama Note 4 de başarılı bana kalırsa. Metal yan çerçeveler ve yanlardaki kıvrımlar ise ayrı bir olay.Arka taraf yani. Duyduğuma göre Lollipopta 64 bite geçecekti Note 4 ama geçmemiş samsung üzücü cidden reklamda exynos 64 bit dediler ama Lollipopta gerçekten geçilmediyse aşırı bir sinir patlaması yapabilir
Kamera var tabi unutmamak lazım. Ben Kulaklık tercih ediyorum hoparlör umrumda değil övünmek gibi olmasın note 3 daha ince daha hafifDaha çok fark var. Daha iyi ses kartından kameraya kadaristersen yazabilirim
Birde Note 3 4+4 olarak çalışırken Note 4 8 çekirdek beraber çalışıyor.
Valla bana kalırsa Note 4 Samsungun şuana kadar yaptığı en iyi telefon.Kamera var tabi unutmamak lazım. Ben Kulaklık tercih ediyorum hoparlör umrumda değil övünmek gibi olmasın note 3 daha ince daha hafif
Hacı sanada bir Lollipop kurdurtamadıkÇok şey kaçırmışım ama yine söylüyorum açın youtube'u neler var neler.En azından google'dan aratın,karşılaştırın ama cahil cahil konuşmayın.kafa da bir yere kadar..
Bu arada güle güle kullan @~N.A.W.Y~
Kira ile Android arasında nasıl bir çelişki var anlamadımYarın kira yatar Sonra ilk fırsatta "L"
htc metal kasa samsun laylon diyenler artık sustu veya iphonede parmak izi var diyenler sustu xperia da suya dayanıklılık var dediler s5 den sonra onlarda sustular yani samsung tüm markaların avantaj olarak nitelendirdiği şeyleri toplamaya başladı bak kardeşim bu elemanın dediklerini yorumluyorum takmışsınz bi kopyaydı özenmeydiOna kalırsa iPhone 6 ve 6 plus HTC ye benziyor (hatta HTC en az özenen marka desem yalan olmaz adamlar başkasından kopya çekmek yerine aynı tasarımda çıktılar) s6 iPhone 6 nın kopyası değil piyasada kopya zibilyon tane telefon var(meizu mx4 mesela) fakat s6 nın sadece alt tarafı ip6 benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?