solist35 Üye 1 yerde buldum ondada verdikleri link çalışmıyor, lolipop romuda ya sammobile de olsa onu yüklesem olur mu acaba? SM-N910C ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
1 yerde buldum ondada verdikleri link çalışmıyor, lolipop romuda ya sammobile de olsa onu yüklesem olur mu acaba? SM-N910C ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
solist35 Üye solist35' Alıntı: 1 yerde buldum ondada verdikleri link çalışmıyor, lolipop romuda yok sammobile de olsa onu yüklesem olur mu acaba? SM-N910C ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi. Genişletmek için tıkla ... SM-N910C ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
solist35' Alıntı: 1 yerde buldum ondada verdikleri link çalışmıyor, lolipop romuda yok sammobile de olsa onu yüklesem olur mu acaba? SM-N910C ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi. Genişletmek için tıkla ... SM-N910C ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
csbaz Üye Marshmallowun polonya versiyonunu kullaniyorum,odinden turkiye Marshmallowuna girersem sikinti yasar miyim? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marshmallowun polonya versiyonunu kullaniyorum,odinden turkiye Marshmallowuna girersem sikinti yasar miyim? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
55EnGizli Üye csbaz' Alıntı: Marshmallowun polonya versiyonunu kullaniyorum,odinden turkiye Marshmallowuna girersem sikinti yasar miyim? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Sorun olmaz bence türkiye den polonya romuna gecerken sorun olmadıda polonyadan türkiyeye gecerken sorun olsun
csbaz' Alıntı: Marshmallowun polonya versiyonunu kullaniyorum,odinden turkiye Marshmallowuna girersem sikinti yasar miyim? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Sorun olmaz bence türkiye den polonya romuna gecerken sorun olmadıda polonyadan türkiyeye gecerken sorun olsun
hbwolf Üye csbaz' Alıntı: Marshmallowun polonya versiyonunu kullaniyorum,odinden turkiye Marshmallowuna girersem sikinti yasar miyim? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... sorun olmaz rahatça kurabilirsin ben kurdum
csbaz' Alıntı: Marshmallowun polonya versiyonunu kullaniyorum,odinden turkiye Marshmallowuna girersem sikinti yasar miyim? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... sorun olmaz rahatça kurabilirsin ben kurdum
hbwolf Üye EnGizli Oğuz' Alıntı: Marsmallow nası sizce Genişletmek için tıkla ... ben memnunum şarj konusunda da sıkıntı yaşamadım fakat diğeriyle arasında pek fark hissedemedim yada uzun süre olduğu için hatırlamıyorum
EnGizli Oğuz' Alıntı: Marsmallow nası sizce Genişletmek için tıkla ... ben memnunum şarj konusunda da sıkıntı yaşamadım fakat diğeriyle arasında pek fark hissedemedim yada uzun süre olduğu için hatırlamıyorum
Ferzan Üye Konu Sahibi Note4 için rom paylaşımı bilgi edinme soru sorma tartışma için telegram grubu açtık katılmak isteyen buyursun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Note4 için rom paylaşımı bilgi edinme soru sorma tartışma için telegram grubu açtık katılmak isteyen buyursun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
csbaz Üye Ferzan' Alıntı: Note4 için rom paylaşımı bilgi edinme soru sorma tartışma için telegram grubu açtık katılmak isteyen buyursun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Şuan hangi ROMu kullanıyorsunuz ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ferzan' Alıntı: Note4 için rom paylaşımı bilgi edinme soru sorma tartışma için telegram grubu açtık katılmak isteyen buyursun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Şuan hangi ROMu kullanıyorsunuz ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ferzan Üye Konu Sahibi csbaz' Alıntı: Şuan hangi ROMu kullanıyorsunuz ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hydrom SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
csbaz' Alıntı: Şuan hangi ROMu kullanıyorsunuz ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hydrom SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
csbaz Üye Ferzan' Alıntı: Hydrom SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Stabil bir ROM mu tavsiye edermisiniz ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ferzan' Alıntı: Hydrom SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Stabil bir ROM mu tavsiye edermisiniz ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ferzan Üye Konu Sahibi Parmakizi çalışmıyor always on display çalışmıyor touchwiz de menü geçişleri biraz sıkıntılı öbür türlü bi sorun görmedim SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Parmakizi çalışmıyor always on display çalışmıyor touchwiz de menü geçişleri biraz sıkıntılı öbür türlü bi sorun görmedim SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ferzan Üye Konu Sahibi Daha bir iki güncelleme alması gerekir SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bab-ı Umut Üye Benim cihazda lollipop yüklüdür, yani 5.1.1. Evde 3 farklı firmware indirdim, kitkat 4.4.4. ne yaptıysam olmadı. Bana söylermisiniz, bu mereti, kitkat'a düşürmenin bir yolu yokmudur? Yolu varsa riskleri ile birlikte aydınlatılmak isterim.
Benim cihazda lollipop yüklüdür, yani 5.1.1. Evde 3 farklı firmware indirdim, kitkat 4.4.4. ne yaptıysam olmadı. Bana söylermisiniz, bu mereti, kitkat'a düşürmenin bir yolu yokmudur? Yolu varsa riskleri ile birlikte aydınlatılmak isterim.
csbaz Üye Türk telekom hattima 4.5G hattı aldım,mesaj işlemlerini ve telefondan LTE sekmesine getirdim ama hala H+ yazıyor. Türk telekomun 4.5G'sini kullananlar sizde 4g işareti var mı ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türk telekom hattima 4.5G hattı aldım,mesaj işlemlerini ve telefondan LTE sekmesine getirdim ama hala H+ yazıyor. Türk telekomun 4.5G'sini kullananlar sizde 4g işareti var mı ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ferzan Üye Konu Sahibi Bab-ı Umut' Alıntı: Benim cihazda lollipop yüklüdür, yani 5.1.1. Evde 3 farklı firmware indirdim, kitkat 4.4.4. ne yaptıysam olmadı. Bana söylermisiniz, bu mereti, kitkat'a düşürmenin bir yolu yokmudur? Yolu varsa riskleri ile birlikte aydınlatılmak isterim. Genişletmek için tıkla ... Alt sürüme döndüremezsin SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bab-ı Umut' Alıntı: Benim cihazda lollipop yüklüdür, yani 5.1.1. Evde 3 farklı firmware indirdim, kitkat 4.4.4. ne yaptıysam olmadı. Bana söylermisiniz, bu mereti, kitkat'a düşürmenin bir yolu yokmudur? Yolu varsa riskleri ile birlikte aydınlatılmak isterim. Genişletmek için tıkla ... Alt sürüme döndüremezsin SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
csbaz Üye Bab-ı Umut' Alıntı: Benim cihazda lollipop yüklüdür, yani 5.1.1. Evde 3 farklı firmware indirdim, kitkat 4.4.4. ne yaptıysam olmadı. Bana söylermisiniz, bu mereti, kitkat'a düşürmenin bir yolu yokmudur? Yolu varsa riskleri ile birlikte aydınlatılmak isterim. Genişletmek için tıkla ... Odinden mi kurmaya çalışıyorsun yoksa başka bir programdan mı ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bab-ı Umut' Alıntı: Benim cihazda lollipop yüklüdür, yani 5.1.1. Evde 3 farklı firmware indirdim, kitkat 4.4.4. ne yaptıysam olmadı. Bana söylermisiniz, bu mereti, kitkat'a düşürmenin bir yolu yokmudur? Yolu varsa riskleri ile birlikte aydınlatılmak isterim. Genişletmek için tıkla ... Odinden mi kurmaya çalışıyorsun yoksa başka bir programdan mı ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bab-ı Umut Üye csbaz' Alıntı: Odinden mi kurmaya çalışıyorsun yoksa başka bir programdan mı ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... odin ile yapmaya çalışıyorum. ama başladığı gibi hata veriyor.
csbaz' Alıntı: Odinden mi kurmaya çalışıyorsun yoksa başka bir programdan mı ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... odin ile yapmaya çalışıyorum. ama başladığı gibi hata veriyor.
yasar_begen Üye Ben bir çok rom denedim en iyi çalışan rom rusya ve polonya versiyonu ve şu an rusya versiyonunu kullanıyorum hiç sorun yok tavsiye ederim
Ben bir çok rom denedim en iyi çalışan rom rusya ve polonya versiyonu ve şu an rusya versiyonunu kullanıyorum hiç sorun yok tavsiye ederim
csbaz Üye Bab-ı Umut' Alıntı: odin ile yapmaya çalışıyorum. ama başladığı gibi hata veriyor. Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir hata verdiğine dair bir ekran fotoğrafı verebilir misiniz ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bab-ı Umut' Alıntı: odin ile yapmaya çalışıyorum. ama başladığı gibi hata veriyor. Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir hata verdiğine dair bir ekran fotoğrafı verebilir misiniz ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi