Joker
Emekli Yönetici
Türkiye'ye gelmesini beklemene gerek yok Polonya sürümünü kurabilirsin.Yada bootloader ve modem yükleyerek başka custom romlar'da yükleyebilirsin.Arkadaşlar yabancı sitelerden falan marshmellow hakkında bilgi alan var mı dağıtım devam ediyor mu Türkiye'ye ne zaman gelecek gibi?
Türkiye'ye gelmesini beklemene gerek yok Polonya sürümünü kurabilirsin.Yada bootloader ve modem yükleyerek başka custom romlar'da yükleyebilirsin.
Ana ekrandaki düzenden bahsediyorsan format atmadan yaparsan silinmez direk güncelleme olarak görür fakat formatlarsan yüklemeden önce silinecek haliyle ama şöyle bişey yapabilirsin;ekranları ss alıp sonra tekrar aynı düzene koyabilirsin.Türkçe karakterli klavye mevcut.Klavye ayarlarından türkçe dilini indirip Qwerty klavyeyi Türkçe klavye ile değiştirmeniz yeterli olacaktır.Öneri için teşekkürler fakat kurduğum düzen bozulacak bende bunu istemiyorum birde polonya romunda türkçe karakterli klavye bulunmuyor sanırım bende bu yüzden yüklemek istemiyorum eğer herşey aynı kalıyor ve türkçe karakterli klavye varsa yükleyeyim cevap için şimdiden teşekkürler
verileri silmeden odin ile direk olarak yükledim herhangi bir kayıp olmadı yardım için teşekkürler...Ana ekrandaki düzenden bahsediyorsan format atmadan yaparsan silinmez direk güncelleme olarak görür fakat formatlarsan yüklemeden önce silinecek haliyle ama şöyle bişey yapabilirsin;ekranları ss alıp sonra tekrar aynı düzene koyabilirsin.Türkçe karakterli klavye mevcut.Klavye ayarlarından türkçe dilini indirip Qwerty klavyeyi Türkçe klavye ile değiştirmeniz yeterli olacaktır.
Rica ederim keyifli kullanımlarverileri silmeden odin ile direk olarak yükledim herhangi bir kayıp olmadı yardım için teşekkürler...
Yazı tipini nereden indirdiğini ve ismini söyler misin? Teşekkürler
Arkadaşlar gözümüz aydın.An itibariyle 6.0.1 güncellemesi ülkemize gelmiştir.
Hayırlı olsun.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi geceler. Linkini vereyim direk indirin. Güle güle kullanın.Yazı tipini nereden indirdiğini ve ismini söyler misin? Teşekkürler
Bende turkcellden almistm hala gelmedi bana daBaktım bende güncelleme falan yok, neye göre geliyor acaba? Telefonu turkcellden alıştım
Arkadaşlar Turkcell den note 4 alanlara güncelleme normalden biraz daha geç geliyor.
Yani tanıdığım note 4 ü Turkcell alan arkadaşlarla konuştuğumuzda gelen güncellemelerin onlara hep sonra geldiğini söylemişlerdi.mesela
SM-N910C ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Yani tanıdığım note 4 ü Turkcell alan arkadaşlarla konuştuğumuzda gelen güncellemelerin onlara hep sonra geldiğini söylemişlerdi.
Bence bekleyin derim. Tabi yine de karar sizin.Anladm tesekkurler bej polonya romu falan atardim da yapamiyorum izmirde ise bilen yok telefoncu olarak .cunki note 3 pcden rootlarken imei ucurmustum buda garantili cihaz o yuzden risk alamiyorum
SM-N910C ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Aynen tesekkurlerBence bekleyin derim. Tabi yine de karar sizin.
Sammobile de türkiye romu yok google'de aratırsan bulabilirsin ve anlatımlar falan çıkıyor. Bende de polonya vardı bu şekilde buldum.arkadaşlar merhaba ben note 4 telefonuma 6.0.1 polonya romu yüklemiştim şimdi ise türkiye romuna çevirmek istiyorum fakat sammobile da türkiye romunu bulamıyorum, türkiye romunu nerden bulabilirim pek fazlada anlamıyorum tel işinden sadece rom kurmayı biliyorum umarım yardımcı olabilirsiniz,şimdiden çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?