SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Polonya Rom kullanan arkadaşlar OTA dan güncelleme kontrolü yapabilirmisiniz.... ?
Sanırım Android 6.0.1 güncelleme OTA üzerinden yayınlandı

Tepkiler: sevince1971

csbaz

Üye
KNOX sayacım 0×1 olduğu için Sammobile üzerinden 6.0.1 firmware'ını indiriyorum.Yükleme tamamlanıp kurulunca buradan görüşlerimi belirtirim.

csbaz

Üye

Yüklemeyi tamamladım.Odinden yükledikten sonra hiçbirşey silinmeden kuruldu haberiniz olsun.

Tepkiler: karakartal44

csbaz

Üye
Güç tasarrufuna geçince bildirim çucuğu gri oluyor,şarja takınca güç tasarrufu oto kapanıyor çıkarınca otomatik açılıyor.

Temassız kontrol ekranı Note 5 ile aynı olmuş.

İkomlar değiştirilmiş.

Yazılım güncelleme ekranı değişmiş.

Şimdilik gördüklerim bu kadar,gördükçe eklerim.

Tepkiler: karakartal44

Koradam

Üye
Tema desteği ?

Samsungun android 6 için yaptığı tema isteyenler yükleyebilir yüklerseniz
Bildirim çubuğunu ve rengini değiştirebiliyorsunuz,yeni bir açılış efekti de var ve root gerekmiyor

Şimdi ben olayı anlayamadım Türkiye romu gelmedi daha demi

erkocan

Üye
Merhabalar, Ayni cihaz ve ayni seri cq sahibiyim.Note 3 S4 ve s5 te olan air gesture el ve parmak hareketleri bu seride calismiyor galiba . s pen ile sorun yok ancak elle temassiz kontrol yok mu acaba.Nette arastirdim diger serilerinde de mi yok yoksa bizim cq da bundan mahrum muyuz..Nova launcher ile yapildigini soyleyenler var denedim olmuyor.Bilgin varsa paylasmanizi isterim.Tesekkur edrrim..

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi

Bunu dene

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erkocan

Üye

Bunu dene

Evet denedim onu ama olmuyor herseyi tikledim...ama olmuyor..senin cq modeli mi..sen denedin mi..simdi farkettim den note 5 kullaniyorsun galiba...sm 910cq modeli benimki..bir bilen varsa yardimci olursa sevinirim..

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Evet denedim onu ama olmuyor herseyi tikledim...ama olmuyor..senin cq modeli mi..sen denedin mi..simdi farkettim den note 5 kullaniyorsun galiba...sm 910cq modeli benimki..bir bilen varsa yardimci olursa sevinirim..
Bunun dışında başka bilgim yok

Joker

Emekli Yönetici
Bu uygulama lollipopta çalışmıyor diye biliyorum.Kitkatta sorunsuz çalışıyordu.

hbwolf

Üye
Arkadaşlar yabancı sitelerden falan marshmellow hakkında bilgi alan var mı dağıtım devam ediyor mu Türkiye'ye ne zaman gelecek gibi?