Samsung Galaxy i8150

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy i8150
arkadaşlarım aranıza yeni katıldım 1 saat önce android'li oldum .. Samsung Galaxy i8150 cihazı aldım .. fakat nereden başlamalıyım ? bu cihazla neler yapabilirim ? biraz yardımcı olurmusunuz n8 kullanıyordum sattım bu cihaza geçtim + ları - nelerdir ? ustalarım .. çok teşekkür ederim...

google dan arart forumlarda bana ve arkadaşlara ait ayrıntılı kullanıcı yorumları var.

çok yerinde ve iyi bir karar hayırlı olsun.

Öncelikle hayırlı olsun.
Çok güzel bir telefon aldın hayırlı olsun güle gül kullan..
1_BuTelefon için Şunları diyebiliriz
telefon + bilgisayar + modem+navigasyon +Fotograf makinesi ....
Bu telefonla iligli nerden başlayacağımı bilemem ama internete çok daha hızlı girersin.Google playdan yüzlerce program indirebilirsin.Sınırsız internetin varsa modem gibi kullanabilirsin. hızı kullanımı performanı çok iyidir.

Merak ettiğin sormak istediğin birşey olursa burdan elimden geldiğince evaplamaya çalışırım..

modern combat 3ü ve asphalt 7yi yükle anlıyacaksın androidin +ları neler

telefonun arayüzünden sıkılırsan launcher bölümü var ordan çeşitli temalar yükleyebilirsin

YawShack

Üye
Aramıza hoşgeldin

Forumlara android nedir gibisinden şeyler felan yazarak tecrübe edeinmeye çalışabilirsin

- - - Eklendi - - -

i8510 iyi bir seçim olmuş

bence kendine göre çok performanslı bir cihaz ben alalı 1 yıl oldu sınırsız internetim olduğunda telefonu modem olarak kullanıyorum ve telefonumdan çok memnunum telefon arkadaşın dediği gibi çok iş görüyor. value pack var ama istersen cm9 yükleyebilirsin güncellemesi samsung un yok ama cm çok iyi iş çıkartıyor cm10 gelişince cm10 yüklemeni tavsiye ederim sadıkbircan var o çok iyi biri çok yardımı dokundu bana umarım memnun kalırsın

-Emre

Üye
çok güzel bir cihaz fakat ics güncellemesi almayacak stock romda gereksiz uygulamalarla dolu. önce başlatıcini degistirmelisin.bir süre sonra ya root atarsın ya da cm rom kurarsn baştan söyliyim. ama bu cihazda internet deneyimi mükemmel 3g hızı da diğer cihazlara göre yüksektir. oyun istiyorsan bence sdcardı dolduracak çok şey kurma.

- - - Eklendi - - -

ayrıca asphalt 7 ve mc3 u kurmak için cihazı root etmelisin çünkü bellek yetmiyor

Ben rootsuz kurabiliyorum Asphalt7'yi, yanlış yönlendirmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...