Rıza Soylu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dogru diyosun on kamera s3 te 1.9 mp en azindan 5 konulmasini gerektigini dusunuyorumhala 2.1 mp kamera neredeyse s3le aynı tabi geliştirmeler olmuştur
Hani şu kısım vardiya "önemli olan megapiksel değil lensin kalitesi" şimdi bende aynısını diyorumDogru diyosun on kamera s3 te 1.9 mp en azindan 5 konulmasini gerektigini dusunuyorum
hala 2.1 mp kamera neredeyse s3le aynı tabi geliştirmeler olmuştur
Bi kere de samsungu savunmasan sasardimHani şu kısım vardiya "önemli olan megapiksel değil lensin kalitesi" şimdi bende aynısını diyorum
Konuyu dağıtmayalım değil mi?Bi kere de samsungu savunmasan sasardim
Konuyu dağıtmayalım değil mi?
o zaman 5mp yapsın gene aynı lensi koysun yada 2.1 ultrapixel yazsınHani şu kısım vardiya "önemli olan megapiksel değil lensin kalitesi" şimdi bende aynısını diyorum
1000 mp bence ne olursa olsun daha iyi goruntu verirArkadaşlar hala anlayamadınız mı ? piksel detay yakalamak için önemli ama lens ve kameranın diyaframı kadar değil lens ve açı küçük olduktan sonra 1000 mp de koysan sadece upscale eder görüntüyü
tamam bunu bizler gibileri biliyo bende biliyorum onu gel bide bizim okuldakilere anlat halkın çoğu mp bakarArkadaşlar hala anlayamadınız mı ? piksel detay yakalamak için önemli ama lens ve kameranın diyaframı kadar değil lens ve açı küçük olduktan sonra 1000 mp de koysan sadece upscale eder görüntüyü
Zaten zayn da müslüman1000 mp bence ne olursa olsun daha iyi goruntu verir
Biliyorum kardeş cahıl kısmısı anlamaztamam bunu bizler gibileri biliyo bende biliyorum onu gel bide bizim okuldakilere anlat halkın çoğu mp bakar
Zaten zayn da müslüman
Biliyorum kardeş cahıl kısmısı anlamaz
Ben bu haberi 1 hafta önce portalda okumuştum.
S3 16mp yaptım archinin romla bi fark olmadı bunu açıkla bana o zaman
Konuyu fazla dağıttık seni tarayacak bi yer bulurum merak etmeS3 16mp yaptım archinin romla bi fark olmadı bunu açıkla bana o zaman
Bende haber konusu açmıştım 2 gün sonra konu onaylanmıştı tabi 2 güne o haber bayatliyor.Belki bu konudada aynı durum olmuştur.Ben bu haberi 1 hafta önce portalda okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?