Samsung Galaxy Ace s5830 kullanan?

61semih

Üye
htc nın turkıye sorumlusunun bır roportajında on kamerayı koymamalarının nedenını soyledı;artık dunya genelınde goruntulu gorusme pek yapılmadıgı ıcın bosuna malıyet olusturmaması ıcın koymuyorlarmıs fakat artık feys skype uzerınden de yapılabılecegı ıcın yenı modellerıne koymaya baslıcaklarmıs on kamerayı

millet c6 01 mi yoksa android oldugu için ace mi ?? bana donmayan wfi ile nete giren müizk calan arada bi foto ve video cekerim bunları yapan bi tel lazım. dokunmatigi falan nasıl?? bide agalar bu androidde mesela ben aldım 2,3 var seneye 3,0 cıktı ben onu kullanabilcem mi yoksa nokia ki gibi hangisi yüklüse o mu devam etcek bu kouda bi yardım ??

Ben Ace kullanıyorum.Facebook,Youtube videolarini açıyor.Fotoğraf video kalitesi yeterli seviyede.Ayrıca Android olduğu için istemediğin kadar uygulama bulabilirsin market üzerinde yüklü cihazın Facebook sohbettide sormuşsun hepsini açabilirsin cihazı al zaten elinden bırakmayacaksin 10 numara cihaz.

tmm aga sağol. peki bu android versiyonu dediğim gibi 2,3 ken 3,0 a yükseltilerbilir mi??

kilic450

Üye
önerim şudur: nokia e6 alın. android yok ama en azından flash player var. galaxy ace nin android güncellenemiyor çünkü işletim sistemi 1 ghz olması lazım. nokia e6 al hem 8 gb hafızası hem 8 mp kamerası var. ben galaxy ace alcaktım vazgeçtim nokia e6 aldım iyiki almışım.

djsimal

Üye
EVET HERKESİN YAZISINI USENMEDEN OKUDUM

ACE 10 NUMARA TELEFONDUR Skyfire BEN KULLANIYORUM HİC BİR KISITLAMA YOK COK RAHATTA HER YERDEN VİDEO İZLİYORUM İZLENMİYOR DEMEYİN MİLLETİ TERS YÖNE İTMEYİN BENCE

FLASH PLAYERE GELİNCE << APK UZANTILI FLASH PLAYER BULUP YUKLEYEBILIRSINIZ

ACE NİN UZANTISI APK DİR GoogLeye YAZDINIZDA BİR SURU OYUN VE UYGULAMALARI MEVCUTTUR
VE ANDROİD SURUMU YUKSELTILEBILIR NORMALDE ORJINALINDE 2.2 DİR

BENİM ADNROİD SURUMUM 2.3.7 TEK SIKINTISI RUS BIR SITEDEN BULDUGUM ICIN 2 UYGULAMADA RUSCA YAZIYOR DIGERLERİ HEPSI TR CEDİR..

TEMALARI. OYUNLARI UYGULAMALARI HER SEYİ İLE 10 NUMARA TELEFONDUR

GALAXY S
GALAXY S2 VE S Serisine GÖRE SARJZ YONUNDEN COK UZUN GİTMEKDEDİR.

ÖRNEK VERCEK OLURSAK : SABAH MÜZİĞİ ACIYORUM HIC KAPATMADAN AKSAM 20:00 YE KADAR DAYANIYOR VE SONRA SARJZ BITIP KAPANIYOR..

YOUTUBEYE
Android 4.0 Ice Cream Sandwich YUKLEME DIYE ARASTIRISAN NASIL YUKLENECEGINE BAKABILIRSIN.

HER SÖZE İNANMA DERİM BEN KULLANICIYIM BİRE BİR KULLANIYORUM COK RAHAT TELEFON BAZI UFAK ŞEYLERİ KÖTÜ OLSA BİLE...

Arkadaşın düz modelini bulmak imkansız artık i li modeli var eğer ace alırsan ;
Video kalitesi çok kötü,
Oyun oynayamazsın,
ama düz ace'ye göre biraz daha hızlıdır
bu 2 saydığım senin için önemliyse almanı tavsiye etmem