Telefon Tavsiyesi Samsung galaxy a7 mi Galaxy s5 mi?

frkn7893

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy a7 mi Galaxy s5 mi?
Tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar,bu telefonlardan hangisini almalıyım çok kararsızım.

Invoke

Üye
İkisinden biri şart mı?

İkiside güzel cihaz ama s5 güncelleme olarak daha iyi

Tepkiler: muhammettvurucu

wpfurkan

Üye
Z2 al bence. S5'den daha kaliteli ve daha şık.

Konu samsung olunca hiçbiri. Bir telefoncu olarak şunu söyleyebilirim ki tamir için gelen 10 cihazdan 8'i samsung donma göçme vs. bir dünya problem en alt modelinden üst modeline kadar istisnasız sorun çıkarıyor. LG G2, HTC One M8 ya da Sony Z2, Z3 ilk tercihlerin arasında olsun. Bana soracak olursan LG G2 32 GB al derim

Polymath

Üye
Lg g2 sorun çıkarmiyor mu? Sorun cikarma potansiyeli en yüksek telefon g2 iken?

Önce 16gb olan modelini aldım yaklaşık 8 ay kadar kullandım hafıza yeterli olmayınca 32gb olan modelini aldım herhangi bir problem yaşamadım açıkçası evet bazı cihazlarda ekran sararması problemi olabiliyor buda can sıkıcı bir durum ama garanti dahilinde ekranın değişimini yapıyorlar tek sorunu bu tabii her cihazda olacak diye de bir kaide yok bazı kullanıcıların yaşamış olduğu bir problem onun dışında herhangi bir sorun görmedim. Ayrıca sorun çıkarma potansiyeli en yüksekten kastınızı açıkçası anlayamadım? Diğer markalara nazaran en az problemli cihaz diyebilirim.

Emre

Üye
Lg g3 al gitsin

Galaxy A7 çok güzel , ben bugün inceledim , elde çok iyi duruyo , tasarım , inceliği filan çok güzel ,boyutuda çok iyi , alınabilecek bir model. özellikleri geride ama yeterince hızlı fiyatıda uygun ama alabilirsen S6 al.

kadikoy

Üye
S5 artıları daha fazla su geçirmezlik ve pil ömrü daha uzun 2800 amp, a7 de ise 2600 amp var.
s5 de pil değiştirilir,a7 de arka kapak çıkmaz.
s5 sensörleri: Accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer, gesture, heart rate...
a7 sensörleri:Accelerometer, proximity, compass...
s5 ana kamera 16 mpix a7 de 13 mpix var..
s5 de wifi şarj olayı var..