Arkadaşlar formata yada servise hiç gerek yok bizzat denedim uyguladım çözümü buldum sonunda
1. resmi açıp geniş ekran yapın klavyeden (print screen) insert hom page up tuşlarının üstündeki tuş bunu tıklayın resmi pcnin önbelleğine kopyalar bu tuş
2. daha sonra paint proğramını açıp düzenden yapıştır deyin yada CTRL V yapın resmi yapıştırın
3. Bu resimdeki işlemi uygulayın
4. seçip kopyaladığımız resmi boş bi paint dosyasına yapıştırın ve son olarak bu resimdeki işlemi uygulayın
COMING SOON & THE END
))
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar formata yada servise hiç gerek yok bizzat denedim uyguladım çözümü buldum sonunda
1. resmi açıp geniş ekran yapın klavyeden (print screen) insert hom page up tuşlarının
üstündeki tuş bunu tıklayın resmi pcnin önbelleğine kopyalar bu tuş
2. daha sonra paint proğramını açıp düzenden yapıştır deyin yada CTRL V yapın resmi yapıştırın
3. Bu resimdeki işlemi uygulayın
Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 1065x685 ve 159KB)
4. seçip kopyaladığımız resmi boş bi paint dosyasına yapıştırın ve son olarak bu resimdeki işlemi uygulayın
Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 1065x685 ve 25KB)
COMING SOON & THE END
))