ahmet808 Üye ben herşeyi tamamladım hatta dün oyun bile yükledim ama şimdi softick ppp telefonumu tanımıyor ne yapmalıyım ???????????????????????????
ben herşeyi tamamladım hatta dün oyun bile yükledim ama şimdi softick ppp telefonumu tanımıyor ne yapmalıyım ???????????????????????????
midilli Üye Negative' Alıntı: Konuyu exalans arkadaşımız kökten çözmüştü, kesin bir çözüm Genişletmek için tıkla ... arkadaşım e250 için program varmı
Negative' Alıntı: Konuyu exalans arkadaşımız kökten çözmüştü, kesin bir çözüm Genişletmek için tıkla ... arkadaşım e250 için program varmı
NUSRET44 Üye Konu anlatımında "telefondan *#528283978# kodunu girin ve ota type settings menusunden ota seçin ..." deniyor ama kabul etmiyor resime dikkat edince kodun *#52828378# olduğunu gördüm yani "9" rakamı olmayacak Teşekkürler
Konu anlatımında "telefondan *#528283978# kodunu girin ve ota type settings menusunden ota seçin ..." deniyor ama kabul etmiyor resime dikkat edince kodun *#52828378# olduğunu gördüm yani "9" rakamı olmayacak Teşekkürler
furkan3842 Üye Ben samsung un şu şeyini seviyorum şöyle her dosyaya kilit vurabiliyorsunuz ses şifresi ile sesini yükselte biliyorsunuz işte bunu seviyorum
Ben samsung un şu şeyini seviyorum şöyle her dosyaya kilit vurabiliyorsunuz ses şifresi ile sesini yükselte biliyorsunuz işte bunu seviyorum
solomon61 Üye kardeş bu programın ******i var mı sende --------------- Ekleme --------------- programnın ******i varmı softick ppp
kardeş bu programın ******i var mı sende --------------- Ekleme --------------- programnın ******i varmı softick ppp