cihat465 Üye kardes cok guzel ama birde şu samsung oyun bulsan bulursan soyle msn adresim cihat465@hotmail.com kardes beklıyom
kardes cok guzel ama birde şu samsung oyun bulsan bulursan soyle msn adresim cihat465@hotmail.com kardes beklıyom
mustafa680 Üye iyi guez anlatmısında benımı gene olmadı ne olacak basarısız dıyor hepsını yaptım baska ne gerekır
muratsaltan Üye ya bakarmısınız ben samsung e250 ye oyun atıoyrum bluettohtan ama çalışmıyoR destekelnemiyor diyor yardımlarınızı bekşyiorum lütfen
ya bakarmısınız ben samsung e250 ye oyun atıoyrum bluettohtan ama çalışmıyoR destekelnemiyor diyor yardımlarınızı bekşyiorum lütfen
pirana060 Üye hocam ben dediklerini yapıorum ama benim cihaz reset atıyo sizce sorun nedir ? Fikri olan arkadaşım varmı?
hocam ben dediklerini yapıorum ama benim cihaz reset atıyo sizce sorun nedir ? Fikri olan arkadaşım varmı?
akitom Üye arkadaşım başta port bağlantı derken ? bende o resimler görünmüyorda ve o port bağlantı kodu falan anlayamadımda bi cevap plz.
arkadaşım başta port bağlantı derken ? bende o resimler görünmüyorda ve o port bağlantı kodu falan anlayamadımda bi cevap plz.
karmaslm Üye arkadaşım oyunları yüklemey çalıştıgımda java ıyun hatası diı dönütürücüde koymuşun ama hataverio ne yapılabilir
arkadaşım oyunları yüklemey çalıştıgımda java ıyun hatası diı dönütürücüde koymuşun ama hataverio ne yapılabilir
gunesiscan Üye arkadasim bilgisayarla telefonu port olarak nasil esitleyecegiz onuda yazarmisin yapamadim