Samsung d900i tema İNDİR [ 1 TANE TEMA ]

Konu Sahibi
Samsung d900i tema İNDİR [ 1 TANE TEMA ]

İŞTE LİNK:

NOT: Arkadaşlar alıntıdır gezinirken buldum ama nasıl yüklendiği hakkında hiç bir bilgim yok eğer aranızda bilen varsa lütfen burda paylaşsın

Atakan

Üye
Iphone teması bu,ayrıca Samsung D900 vb. telefonların tema desteği yok.

Konu Sahibi
Iphone teması bu,ayrıca Samsung D900 vb. telefonların tema desteği yok.

yha arakadaşım kimileri tema desteği var kimileri diyor tema desteği yok kafam karışı sana diğer arkadaşlara şu videoyu göstereğim peki bu adam nasıl yüklemiş?

işte link lütfen bi izleyin

video ilginç varmı acaba tema d900 için

d900i nin tema desteği var ama UGO uzantılı oldugu için yapılmış 1 kaç versiyonu var

tmm da arkadaşım ben nasıl yükleyeceğim en acilinden cecap yazın lüüütfen

KEW RC

Üye
uzantısı ne temanın

ya arkadaşlar varmı yokmu varsa biri yardımcı olsun lüten

İstenildiği taktirde Samsungun tüm modellerine tema atılır.Yazı tipleri değiştirilir,açılış müziği,açılış resmi,aklınıza ne geliyorsa değiştirilebilir.Telefonun yazılımıyla oynanıldığı taktirde tabi..Bunun için bir flash kablosu gerekiyor.Ama nasıl editlenir yazılım nasıl atılır bilmiyorum.

bence box lar la alakalı ust box yada nspro dan yüklenir bi yerden o ne diyenlere google . . .

Sevgili arkadaşlar samsung d900i tema kesinlikle desteklemememektedir. Lütfen bu tür seylerle degerli vaktimizi haycamayalım saygılarımla alperen ata...

rado23

Üye
warsa bana mesaj atın noğlurya bilen warsa bıktım bn artık bu telefondan sürekli tema arıyorum yokkkkkkkk neyapacağımı şaşırdım bi yardımcı olun

millet bence en iyisi satın d900i yi alın 2700 c ben aldım çok memnunum 190 tlye aldım özellikleride süper tema ve oyun kaldırıo ama kamerası 2 mp ekranı geniş süper hemde telefon daha yeni çıktı

RedColt

Üye
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla tema desteği yok . Aynen psp, gibi aletlerde oldugu gibi firmware yardımıyla tema yüklenebilir ancak bu da garantiden çıkmasına yol açabilir.

Arkadaşım Samsung Telefonların Çoğunda Tema Desteği Yok.Özellikle Kızaklılarda Tema Desteği Yok.Boşyere Yalan Yanlış Şeyler Yayınlamayın!!