lord_danger Üye beyler siz gidipte demo indirirseniz oyunun yarısında yada başlarken kod ister oyunların veya programların yanında freeware yazanlarını indirin sorun çıkmaz.bende o siteyi kullanıyorum 2 aydır ordan biliyorum.
beyler siz gidipte demo indirirseniz oyunun yarısında yada başlarken kod ister oyunların veya programların yanında freeware yazanlarını indirin sorun çıkmaz.bende o siteyi kullanıyorum 2 aydır ordan biliyorum.
emreemre01 Üye Konu Sahibi Arkadaşlar okul nedeniyle bakamıyordum yazında kişisel sebeblerden bakamadım ama bundan sonra her hafta sonu tekrar buradayım
Arkadaşlar okul nedeniyle bakamıyordum yazında kişisel sebeblerden bakamadım ama bundan sonra her hafta sonu tekrar buradayım
komikaze1905 Üye ya bide mobtime diye bi program var her forumda samsunga java atabildiini söylüyolar ama bi kişde yaptım demiyo
ya bide mobtime diye bi program var her forumda samsunga java atabildiini söylüyolar ama bi kişde yaptım demiyo
merttas06 Üye yha ben siteye giyom herhangi bi yere giriyuom orneğin oyun deuvar kağıdı gibi ama açılmıyor :S --------------- Ekleme --------------- yha ben bu oyunu indirdim zorda olsa ama teleffonun neresine atıcam bu oynları
yha ben siteye giyom herhangi bi yere giriyuom orneğin oyun deuvar kağıdı gibi ama açılmıyor :S --------------- Ekleme --------------- yha ben bu oyunu indirdim zorda olsa ama teleffonun neresine atıcam bu oynları
_düzceli_81 Üye arkadaşlar bende d900i var ses #8999*8378# şifresindeki şeyleri yapıyorum olmuyoo!!! --------------- Ekleme --------------- bide 6600 da tv izleniyo ya d900i dede izlenebiliyomu??
arkadaşlar bende d900i var ses #8999*8378# şifresindeki şeyleri yapıyorum olmuyoo!!! --------------- Ekleme --------------- bide 6600 da tv izleniyo ya d900i dede izlenebiliyomu??