weaga Üye ya bişey sorcam fifa 2010 samsung corby için indirdim, açarken dedi, no avaible memory ne yapmam lazım ????
ya bişey sorcam fifa 2010 samsung corby için indirdim, açarken dedi, no avaible memory ne yapmam lazım ????
bunny1907 Üye Eyv. --------------- Ekleme --------------- weaga' Alıntı: ya bişey sorcam fifa 2010 samsung corby için indirdim, açarken dedi, no avaible memory ne yapmam lazım ???? Genişletmek için tıkla ... Galiba hafızan yetmiyo kardeş bende açıldı
Eyv. --------------- Ekleme --------------- weaga' Alıntı: ya bişey sorcam fifa 2010 samsung corby için indirdim, açarken dedi, no avaible memory ne yapmam lazım ???? Genişletmek için tıkla ... Galiba hafızan yetmiyo kardeş bende açıldı
qarantinalperen Üye ya kardeşim warsa fifaDa koyabilir misin 2007-2008-2009-2010 şimdiden teşekkürLer emeqine saqLık..!
manester123 Üye ya çokkkkkkkkkkkkkkkkk sağollllllllllllllllllllllllllllllllllllll birazda ha oyun istesek fazlamı olur =/
ya çokkkkkkkkkkkkkkkkk sağollllllllllllllllllllllllllllllllllllll birazda ha oyun istesek fazlamı olur =/