kıymık123 Üye ya yusuf bende yükledim eline sağlıkta bana arkadasım demişti 30 dan fazle oyun atma telefon bozuloyo dedi doğrum oyun yüklemeye korkuyorum
ya yusuf bende yükledim eline sağlıkta bana arkadasım demişti 30 dan fazle oyun atma telefon bozuloyo dedi doğrum oyun yüklemeye korkuyorum
2346153 Üye dostum jar dosyasına girince internete bağlanıyor telefon . bunun bi çözümü varmı ? şmdden teşkkrler.
dostum jar dosyasına girince internete bağlanıyor telefon . bunun bi çözümü varmı ? şmdden teşkkrler.
allop Üye kardeş bu oyunlar için evet yuklemek istiomusunuz dior ama internete giriyor ordan istedimiiz oyunu nasıl yuklucez onu anlamadım yardımm
kardeş bu oyunlar için evet yuklemek istiomusunuz dior ama internete giriyor ordan istedimiiz oyunu nasıl yuklucez onu anlamadım yardımm
teleoyunlazım Üye aalllllllah razI olsun senden kaaardeeSSSSSS Xd --------------- Ekleme --------------- oyunu söle yükleceniz yükledikten sonra oyunun dosyasına tıklacan sonra sana yüklemek istionmu dio ok diecen yüklüo acılıo :::::::::::::::::::::
aalllllllah razI olsun senden kaaardeeSSSSSS Xd --------------- Ekleme --------------- oyunu söle yükleceniz yükledikten sonra oyunun dosyasına tıklacan sonra sana yüklemek istionmu dio ok diecen yüklüo acılıo :::::::::::::::::::::
unkas124 Üye abi sana minnettarım iki saatten beri samsung star için oyun falan var bi sen koymuşsun c3053 için oyun yhaa
abi sana minnettarım iki saatten beri samsung star için oyun falan var bi sen koymuşsun c3053 için oyun yhaa
YusufCn01 Üye Konu Sahibi wolfenstain1994' Alıntı: böle oyunları koycagına hic koyma Genişletmek için tıkla ... Oyunların nesi var Söliyebilrmisin İstemiosan İndirme --------------- Ekleme --------------- Yaklaşık 36 Tane Oyun Alıor Ama Sonra Uygulama hafızası doduğundan Oyunlara Girdiğinde Telefon Donuor Ama Telefon Bozulması Gibi Bişe Yok.. --------------- Ekleme --------------- 2346153' Alıntı: dostum jar dosyasına girince internete bağlanıyor telefon . bunun bi çözümü varmı ? şmdden teşkkrler. Genişletmek için tıkla ... 1.Arakadaşım Nie Jardan Giriosn Jaddan Oyunu Kuracaksın 2.Tarayıcıdan Gprs i Kapatabilirisn Oyunları Yükleyene Kdr ....
wolfenstain1994' Alıntı: böle oyunları koycagına hic koyma Genişletmek için tıkla ... Oyunların nesi var Söliyebilrmisin İstemiosan İndirme --------------- Ekleme --------------- Yaklaşık 36 Tane Oyun Alıor Ama Sonra Uygulama hafızası doduğundan Oyunlara Girdiğinde Telefon Donuor Ama Telefon Bozulması Gibi Bişe Yok.. --------------- Ekleme --------------- 2346153' Alıntı: dostum jar dosyasına girince internete bağlanıyor telefon . bunun bi çözümü varmı ? şmdden teşkkrler. Genişletmek için tıkla ... 1.Arakadaşım Nie Jardan Giriosn Jaddan Oyunu Kuracaksın 2.Tarayıcıdan Gprs i Kapatabilirisn Oyunları Yükleyene Kdr ....
YusufCn01 Üye Konu Sahibi nopmpls' Alıntı: telefonum çöktü 40 oyun yükledim açılmıyo oruspu çocuğu Genişletmek için tıkla ... BEN Ne demişim ''Yaklaşık 36 Tane Oyun Alıor Ama Sonra Uygulama hafızası doduğundan Oyunlara Girdiğinde Telefon Donuor Ama Telefon Bozulması Gibi Bişe Yok..'' ayrıca küfür etme burda herkes memnun .
nopmpls' Alıntı: telefonum çöktü 40 oyun yükledim açılmıyo oruspu çocuğu Genişletmek için tıkla ... BEN Ne demişim ''Yaklaşık 36 Tane Oyun Alıor Ama Sonra Uygulama hafızası doduğundan Oyunlara Girdiğinde Telefon Donuor Ama Telefon Bozulması Gibi Bişe Yok..'' ayrıca küfür etme burda herkes memnun .