samsung c3053 java hatası io istisnası çözüm

onur510

Üye
arkadaşım yapcak bişey yok malasef format atmak zorundasın format atarsan o şifre sıfırlanır format atarken telefonun hafızasında bişey kalmasın yoksa silinir şifreyi söylüyom..*#2767*3855# yap sorununu giderir hem virüs falan varsa da silinir ok

abiler bana da yardımcı olmak isdermısınnız ya bende aldım ama bı turlu oyun yukleyemedım yhau şuan kusura bakmayım ben sık sık gıremıyorum bu sıteye ama benım msn açık ordan konusmak-yardımcı olmak için sizden rica ederım ya arkadaşlar nasıl yabacam bu jad jar falan gerçekden kafamı yedı bıtırdıı msn : memet.001@hot...

bide bana baştan anlatın ya anlayabilceğim dilden olsun llütfen

anlatıyorum şimdi telefonun ekran boyutlarına göre bi oyun buluyoruz ve indiriyoruz ama 300 kb altı olsun yoksa büyük hatası verir.indirdiğimiz oyunlar jar uzantılıdır telefon jar olarak okuyamadığı için bizde jad maker programı yardımıyla jad dosyasınıda alıyoruz ve telefona atıyoruz ve oyununadı.jad ile kurup oynuyoruz..

java şifressini ögrene bilirmiyim çalışmıyor java wede hiç bişey yüklenmiyor bunun caresi yokmu

ece_cenk

Üye
c3053 teması yoq mu yaaaa ????????????????????????????????????????????

ege62ege

Üye
arkadaşlar örnek olarak pes 2010 mu istiyosunuz,o zaman google a "pes 2010 128x160"diye yazın.bi yerden jar ını indirin,sonra jad maker la onun jad ını yapın.onu telefona atın.baktınız olmuyor,başka bi site deneyin

enpls

Üye
arkadaşlar bende 160 tane oyun var telefonda model c3053 e250 nin bazen çalıştıramadığı oyunları bile çalıştırıyo ama pes 10 var e250 de çalışıyo ama c3053 te ierik çok büyük dio napcaz ???

bugra3

Üye
ya arkadaşlar telefonum samsung c3010 s ama aldığımdan
beri oyun yüklüyemiom oyunu jadıyla birlikte indirdim ama java hatası dio sonra yüklüo dio ve tıkanıyo allah rızası için yardım

Java Hatası YEtersiz Depoİçerikleri Sil Evet HAyır Yazıo Evete Basıom ,Oyunlar Ve Daha Fazlassı Çıkıo Bendede Hiç Oyun Yok ücretli oyun bile HAyır Diince Çıkıo NApacam

ya arkadaşlar ben jad oyun hangi siteden indirmrsemIO istisna hatası diyor napıcam? benim telefonunun markası:gt-c3053

yagri13

Üye
samsung m3200 de pes 2010 oyun açılıyo maç açılmıyo.diğer oyunlarda java oyunu başlatılamıyor diyor.nolur yardım edin bilgisi olan söylesin

yusuf bendede olmuyor abicim yaw java hatası io istisnası diyor teli alalı 1 buçuk aydan fazla oldu hala bir oyun bile olmadı kardeş

yusuf çok saol abicim sonunda yaptım artık oyun oynama vakti

yha nolur yardım marka c3053 o kodu yazıyorum kod u kabul etmıyor jad iile oyun yükleyecegim io istisnası veriyor nolurr yardımmm

--------------- Ekleme ---------------

yha nolur yardım marka c3053 *#9998*4678255# o kodu yazıyorum kod u kabul etmıyor jad iile oyun yükleyecegim io istisnası veriyor nolurr yardımmm

selam arkadaşlar samsun c3053 oyunları indirdim jad dosyasını yüklüyorum oyunu çalıştırıyorum demo oluyor belli bi süre oynuyo sonra kapanıyor demo olmayan yokmu veya anlatabilirmisiniz

c3053 *#9998*4678255# bu kodu nereye yazıcazzz ....

sitede doğru bişey yok mu arkadaş

Tepkiler: baykaryusuf
Arkadaşlar bende c3010 var internet ayarlarını vodafoneden almaya çalıştım desteklemiyor ben manuel olarak elle girdim herşey tamam ama E görünüyor bağlantı var gibi ama bağlantı koptu hatası veriyor EBUDDY yükledim 6300 da çalışan jar EBUDDY bu c3010 da yükleme yapıyor ama yazılar ve imleçler büyük cıkıyor kısacası c3010 la internete girip EBUDDY den msn'ye girmek için yardımcı olurmusun

saygılarımla