Oğuzhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Mesaj; Revengeful tarafından (12.07.2012 Saat 15:18:45 ) değiştirilmiştir.
ben yokum
bağımsızlık yok yani forumdaMesaj; Revengeful tarafından (12.07.2012 Saat 15:18:45 ) değiştirilmiştir.
Beni rahatsız eden kendimle alakalı herhangi bir şeyi silme/sildirme hakkım var. Sizlerinde var. Bağımsızlık senin kastettiğin şey olsaydı millet bağımsız şekilde hakaret ederdi forumda birbirine. Yanlış anlaşılma olmasın bana hakaret edildiği yok, ama hoşuma gitmedi yazılan. Dünyada kimse bağımsız değildir.
bağımsızlık yok yani forumda
Beni rahatsız eden kendimle alakalı herhangi bir şeyi silme/sildirme hakkım var. Sizlerinde var. Bağımsızlık senin kastettiğin şey olsaydı millet bağımsız şekilde hakaret ederdi forumda birbirine. Yanlış anlaşılma olmasın bana hakaret edildiği yok, ama hoşuma gitmedi yazılan. Dünyada kimse bağımsız değildir.
byHaydar'ın haber köşesine konu açmak için bazı yerlerde olay çıkarıp haber olmasını sağladığını,
Hee herkes biliyor Galatasaray lı olduğu mu ?
Sorun değil. Sadece ilk kısmı yazsaydın silmezdim
En sallamasyon olan:
haklısın haklıyım haklı diyerek kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?