marist Üye ___kaptan___' Alıntı: keşke günlük olsaydı yaa 2gb ilk günden Bitti oldu son 500mb kaldı olmaz ki ama turkcell yaa? Genişletmek için tıkla ... Onu verdiğine şükret
___kaptan___' Alıntı: keşke günlük olsaydı yaa 2gb ilk günden Bitti oldu son 500mb kaldı olmaz ki ama turkcell yaa? Genişletmek için tıkla ... Onu verdiğine şükret
okanbiz Üye Konu Sahibi marist' Alıntı: Onu verdiğine şükret Genişletmek için tıkla ... AVEA DAHA BONKÖR
Halit O. Emekli Yönetici 0MG90' Alıntı: Aynen internet paketin mi var? Benim var ondan mı öyle geldi acaba bana da? Genişletmek için tıkla ... benimde net paketim vardı bana geldiyıldız genç kampanyasından 2gb var NETSIZolmaz kampanyasından da 500mb geldi buda oldu paket olup olmamasıyla alakası yoktur bence
0MG90' Alıntı: Aynen internet paketin mi var? Benim var ondan mı öyle geldi acaba bana da? Genişletmek için tıkla ... benimde net paketim vardı bana geldiyıldız genç kampanyasından 2gb var NETSIZolmaz kampanyasından da 500mb geldi buda oldu paket olup olmamasıyla alakası yoktur bence
zer kalov Üye Aveanın kampanyasını neden Turkcell bölümünde paylaşıyorsunuz anlamıyorum. Adamlar boşuna bölüm bölüm ayırmamışlar herşeyi
Aveanın kampanyasını neden Turkcell bölümünde paylaşıyorsunuz anlamıyorum. Adamlar boşuna bölüm bölüm ayırmamışlar herşeyi