PureFood Üye katil_197' Alıntı: Okadar saçma şey için mi gelmiyorlar durun ben Bi ölüp geliyorum Genişletmek için tıkla ... Hahahah güzeldi - - - Eklendi - - - kaltintop' Alıntı: şu aralar fotor isminde bir uygulama buldum mağazada yeterince işlevsel bir uygulama instagramı aratmıyor (ki gelse ne olur gelmese ne olur. o kadar da elzem bi uygulama değil instagram bana kalırsa.) Genişletmek için tıkla ... Bende Özgür kardeşim sağolsun onun sayesinde indirdim duruyor şimdilik
katil_197' Alıntı: Okadar saçma şey için mi gelmiyorlar durun ben Bi ölüp geliyorum Genişletmek için tıkla ... Hahahah güzeldi - - - Eklendi - - - kaltintop' Alıntı: şu aralar fotor isminde bir uygulama buldum mağazada yeterince işlevsel bir uygulama instagramı aratmıyor (ki gelse ne olur gelmese ne olur. o kadar da elzem bi uygulama değil instagram bana kalırsa.) Genişletmek için tıkla ... Bende Özgür kardeşim sağolsun onun sayesinde indirdim duruyor şimdilik
symbianbelle Üye gizlilik değişiklikleri ile gündem yaptılar ne yapacakları belli değil...gelmese ne olacak ben wp8 ile bu haliyle de mutluyum ))
gizlilik değişiklikleri ile gündem yaptılar ne yapacakları belli değil...gelmese ne olacak ben wp8 ile bu haliyle de mutluyum ))
ardacumhur Üye papakudioflu' Alıntı: Cumhur maşaallah sen de hic bir şeyi unutmuyorsun Genişletmek için tıkla ... Evet abicim foruma ve sizlere olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum
papakudioflu' Alıntı: Cumhur maşaallah sen de hic bir şeyi unutmuyorsun Genişletmek için tıkla ... Evet abicim foruma ve sizlere olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum