Sahte Karne..

Şifrenizi verin yumurcaklar bu böyle olmayacak

arkdaşlar yazıcıya nasıl yazdırtcam bunu bana yardımcı olun bilmiyorum :S

arkdaşlar allh rızası için yardımcı olun ne olur

zaza

Üye
sağ tıkla, hedefi yazdır de gitsin arkadaş şirketimiz herhangi bir sorunda sorumluluk kabul etmemektedir

arkdaşlar bende öyle bişey yok sağ tıklıynca öle şeyler çkmıyor ya ben herşeyimi veryim siz ayarlayn bana bişey yoluyla atın ya :S

--------------- Ekleme ---------------

yapabilen biri msnsini versn allh rızası için ne olur yalvarıyorum size

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Hacı sağ tıkla ve screen shot yap buraya yapıştır. Belki yönlendirebiliriz

o çizgilerin üstünemi tıklayıp yapıcam :SS

--------------- Ekleme ---------------

arkdaşlar yapabilen biri msnsini versin bakın yalvarıyorum allah rızası için ne olur:S

Mert kardeşim msnni verrmisin nolur :SS

kardeş bana yardımcı olun bakın sag tıklıyorm yakınlaştır tümünü göster falan filan çıkıor allhınızı severseniz yardımcı olun bana bütün bilgilerimi veriyim siz yapın bana msnden falan yollayın ne olur hadi :S

Mert

Üye
    Konu Sahibi
He işte o çıkanların arasında Yazdır seçeneğide var ona basacan

bak tüm seçenekleri söliyim kardeş bana yardımcı ol teşekkur yagmuruna tutarm seni neolursn yakınlaştır uzaklaştır tümünü göster kalite oynat/çal döngü geri sar ileri geri ayarlar Genel ayarlar adobe flash playe hakkında tek bunlar bana yardım cı ol nolrsn :S

Mert

Üye
    Konu Sahibi

kardeş bende aynısını yapıorm yazdır dışında hepsi var işte msn falan ver ben bilgilerimi veriyim sen yap bana yolla allah rızası için nolur kardeş aglıcam nerdeyse bilgisayyar başnda nolur hadi canını yiyim kurtar beni nolur kardeş