Sahaya Yıldırım Düştü 11 Futbolcu Öldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Sahaya Yıldırım Düştü 11 Futbolcu Öldü
Afrika ülkesi Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde düşen yıldırım, bir futbol takımının bütün oyuncularını öldürdü. Haftasonu ülkenin doğusunda Kasai bölgesinde iki takım arasında oynanan maç sırasında düşen yıldırımın, takımlardan birinin 20 ila 35 yaşlarındaki 11 oyuncusunun ölümüne neden olduğu bildirildi. Bölgede daha önce de maç esnasında sahaya yıldırım düşmüş ve bu olay saniye saniye görüntülenmişti. İşte geçmişte yaşanmış benzer bir olay...

Tepkiler: lolaman

lolaman

Üye
Takım yıldırımdan gitti usta..

Konu Sahibi
;Aynen öyle olmuş, bu yıldırım düşmesiyle ilgili bir haber daha gördüm ; oldukça garibime gitti. Ne diyelim Allah böyle ölümden sakındırsın.

lolaman

Üye
Aynı yere 2 yıldırım düşmez diyolardı ama adamı 2 kez vurmuş nasıl iş

Konu Sahibi
Neden düşmesin ya hu Bilimsel bir şey mi o ?

lolaman

Üye
Atalarımız bizi yıllarca kandırmış

Tepkiler: SHS ve ' KalendeR '

DiaBLoS

Admin
Üzücü bir olay ...

İhmarkarlık başa bişey deyil sahanın bir köşesine dikelen paratonerle olası şimşek faciyaları önlenirdi

Tepkiler: ' KalendeR '
bu adam ölmüyorki haberlerde çıkmıştı hatırladım yıldırımı çeken adamdı galiba sonra kalkıp gidiyor

Konu Sahibi
Ölüyor demedim zaten Ama ikincisinde gerçekten pert olmuş olacak ki kalkamıyor daha

Konu Sahibi
;Aynen öyle olmuş, bu yıldırım düşmesiyle ilgili bir haber daha gördüm ; oldukça garibime gitti. Ne diyelim Allah böyle ölümden sakındırsın.

Evet kullandım ama ben onu futbolculara isnadladım

Evet kullandım ama ben onu futbolculara isnadladım
ozaman neden futbolcu videosun üstünde değildi ?

Haydar

Emekli Yönetici
Valla hayretler içerisindeyim.

Konu Sahibi
[QUOTE=" Tehlike ";4358835]
ozaman neden futbolcu videosun üstünde değildi ?
[/QUOTE]
güzel mantık da kastım oydu ısrar edersen dediğin olsun gözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...