sagopamı cezamı

sizce Ceza mı Sagopa mı?

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

FiReFLy_

Üye
bu ankete oy vermekten gına geldi arkadaslar bi rap in evliyası SAGO vardır bi de diğerleri vardır seçeneksiz tartısmasız SAGO rap in evliyasıdır zaten oylarda belli etmiş SAGO mahlası kaf-kef

Cezanın şarkılarında birkere anlam yok örneğin fark var,holocaust,yerli plaka benim için tek bir anlamlı rli plaka Cezanın benim için tek bir anlamlı şarkısı vardır oda herşey vatan için AMA SAGO ŞARKILARI ANLAM DOLU ÖRNEĞİN: BAYTAR,ATEŞTEN GÖMLEK,BİR VAR BİR YOK, KOPYA KALPLER,MUMMA DAHA BİRÇOK ANLAMLI ŞARKI... SONUÇ: SAGOPA:

mami24

Üye
sagopa...
ceza ağzına geleni söylüyor sagonun sözleri kaliteli

tabikide sago yunus abimiz kaf kef pesimist

Arkadalar sizce Ceza mı yoksa Sagopa Kajmer mi?Yorum ve anketlerinizi bekliyorum

Bora

Üye
Mustafa kardeşim bu tarz konuları müzik bölümne açmalısın. Yakın zamanda bu konu müzik bölümüne taşınacaktır.

Daha yeniyimde kusura bakmayın yanlış yere açmısım.Müzik bölümüne taşırsanız sevinirim

Salihyet

Üye
Müzik bölümünde

Bense tartışmasız yunus..

sagopamı cezamı dj akmanmı hayko cepginmi hangisi?

--------------- Ekleme ---------------

hadi bakalım

HaYkO_7

Üye
HaYKo yu öyle herkesle kıyaslamayalım lütfen......... Her zaman HaYKo bir numaraaaaa.Bu arada 'cepgin ' deil arkadaşım 'CEPKİN' biraz özen . ************** HAYKOLİK HAREKET ENGELLENEMEZ ****************

aLone

Üye
bi kere hayko ap ayrı bunlardan ki tarzları farklı zaten ayrıca arkdaşın dediği gbi herkesi haykoyla karşılaştırmayalım

bi defa bence bu anket yanlış açılmış buraya ceza ve ayben mi yoksa sagopayla kolera mı denilmesi gerekirdi ki bence en iyileride sago&kolo