sagopamı cezamı

sizce Ceza mı Sagopa mı?

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

bekir91

Üye
tabikide SAGOPA KAJMER

N!rvana

Üye
tabiki de sagopa 10tane ceza olsa 1sago da etme iddialıyım parçaları anlamlı ve dinleyiciye hitap ediyo fark var değil yani :]

emo67

Üye
allah rapin cezasını verdi cezaaaaaaaa

psikolaz

Üye
rapi bilmeyenler sagopa der cunku sagopanın yaptıgı muzıkte kı ona rap dıyemıyorum arabesk beatler var ve bu arabesk esintiler rapi bilmeyen pop,arabesk vs dinleyenlere hoş gelıyor dolayısı ile sagopa tercıhınde bulunuyorlar gercek rap sagonun yaptıgı degildir.

n:HeR zAmAn HeR yErDe En BüYüK sAgOpA kAjMeR

--------------- Ekleme ---------------

NASIL CEZA OLUM SEN İLK SAGO YU DİNLEDE AKLIN BAŞINA GELSİN HER YERDE EN BÜYÜK SAGO BABA KİMSE KARŞI GELEMEZ BUNA!!!YO YO)

en baba rap çi bence sagopa kajmer başkasında çıracak anlam yok zaten rapin içinde anlam yoksa o rap değildir

kobee24

Üye
SENİN GİBİ CEZAYI SEVENLER RAPTAN ANLAMAZ
NOT:SaGoPa PLAYBACK Cİ değLdr

arkadaşlar niye takılıyorsunuz ben ikisinide dinliyorum iki,side güzel

kerimRAP

Üye
İnsan duğutugünden itaraben cezalır ama cezacı olanlar olmaz çünkü onlar ceza olarak doğtuğu icin ceza al dı ceza onun alın yazısıtır onlar ÖLÜMÜNE kadar CEZAAA ...

Salihyet

Üye
İnsan duğutugünden itaraben cezalır ama cezacı olanlar olmaz çünkü onlar ceza olarak doğtuğu icin ceza al dı ceza onun alın yazısıtır onlar ÖLÜMÜNE kadar CEZAAA ...

Sen yazdıklarından bir şey anladın mı ? ben anlamadım da..

BEDBİN

Üye
kolon adamı cezaa
1)o laf tuncay şanlı'nın lafı;
Türkiyede iki çeşit taraftar vardır;fenerbahçeliler ve fenerbahçeli olduğunu bilmeyenler!
2)uymuyo bile ama bu uyuyo:
Türkiye de iki çeşit dinleyici vardır sagocular ve sagocu olduğunu bilmeyenler!..
ayrıca ceza yı dinleyenler de atv de yayınlana amatör bi dizide yer alan 'fark var' adlı şarkısından dolayı dinliyorlardır.o dizi insanları enayi yerine koyuyo bence.Adamın sakalı var hç kimse erkek olduğunu anlamıyo.. bu kadar saçma senaryo olur mu?..hem o parça 2004 veya 2005 şarkısıydı sagoyu dinleyenler 1,5 ay önce olan şarkıyı dinliyo!!!5 sene öncekini değil

star'daki yarışmaya neden ceza jüri olarak katıldı. neden sagonuzu çağırmadılar

"playback değil bu gerçek ses"
ilk Sagopa'ya götürdüler teklifi ama Sagopa kabul etmedi .Çok da ii yaptı rezalet bi yarışma..

gerçekten onu kim salladı bilmiyorum yazdıklarına sonuna kadar katılıyoum kardeş saol
bide şunu merak ediyorum ,yorumların %90ı sagopa diyo ama ankette ceza nasıl %30 u ceza onu anlayamadım

Dawn

Emekli Yönetici
bence ögretmen

falcata

Üye
Sagopa Kajmer ForeveR!!!!!