sedat_17 Üye bu oyunun ******ı lazm bilen varsa up lasın --------------- Ekleme --------------- k-e-y-g-e-n lazım
silop_kms Üye Konu Sahibi sedat_17' Alıntı: bu oyunun ı lazm bilen varsa up lasın --------------- Ekleme --------------- k-e-y-g-e-n lazım Genişletmek için tıkla ... benim telefonum serviste deneme şansım yok rar içinde verdiğim iki dosyayı sırasıyla yükle(sendeki oyunu kaldır) olduysa konuya cevap yazarsan sevinirim... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sedat_17' Alıntı: bu oyunun ı lazm bilen varsa up lasın --------------- Ekleme --------------- k-e-y-g-e-n lazım Genişletmek için tıkla ... benim telefonum serviste deneme şansım yok rar içinde verdiğim iki dosyayı sırasıyla yükle(sendeki oyunu kaldır) olduysa konuya cevap yazarsan sevinirim... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sedat_17 Üye tmm deneyelım bakam --------------- Ekleme --------------- ya senın verdıgın sos 2 bana 1 in register lazm
tmm deneyelım bakam --------------- Ekleme --------------- ya senın verdıgın sos 2 bana 1 in register lazm
silop_kms Üye Konu Sahibi sedat_17' Alıntı: tmm deneyelım bakam --------------- Ekleme --------------- ya senın verdıgın sos 2 bana 1 in register lazm Genişletmek için tıkla ... sen sırasıyle yükle bi, ondan sonra bak oldumu...
sedat_17' Alıntı: tmm deneyelım bakam --------------- Ekleme --------------- ya senın verdıgın sos 2 bana 1 in register lazm Genişletmek için tıkla ... sen sırasıyle yükle bi, ondan sonra bak oldumu...