hocam tşk ederim yalnız N8 düşünmüyorum. S2 ve eşdeğer bir telefon düşünüyorum.Telefonun resimlerini komşunun maxiplus 5 i ile çekmiştim çok kötü çıkmış)yalnız n8 i satarsanız fiyatı konuşabiliriz..
hocam tşk ederim yalnız N8 düşünmüyorum. S2 ve eşdeğer bir telefon düşünüyorum.Telefonun resimlerini komşunun maxiplus 5 i ile çekmiştim çok kötü çıkmış)yalnız n8 i satarsanız fiyatı konuşabiliriz..
Yani biraz öyle Yada makinan temizse Gittigidiyora Sahibinden Maxicepe falan telefonun piyasasına baktıktan sonra ilan koy o paraylada biraz defolu bi N9 al Yoksa hafızasına göre değişir ama 800-1.000 liralık bi telefon bu yani
Yani biraz öyle Yada makinan temizse Gittigidiyora Sahibinden Maxicepe falan telefonun piyasasına baktıktan sonra ilan koy o paraylada biraz defolu bi N9 al Yoksa hafızasına göre değişir ama 800-1.000 liralık bi telefon bu yani
Hocam süper bir telefon n9 diğerlerinden çok farklı bir cihaz n9 u kullanma fırsatı elime geçti multitask olayı bi harika ve tabi portlanabilmesi Herkesin bu telefonu 1 kere eline almasını isterim s4 felan hikaye bu telefonun yanında
Lumia 620 ile takas düşünür müsünüz? Çok olmamak kaydı ile küçük bir farkta verebilirim. Telefon garantilidir. Bir kez servise gitti (60 tl masraf çıktı) oda ses tuşları ile ilgili bir sıkıntı vardı.