Takas Sadece Takas..12 Ay Garantili N9 16 Gb Siyah..!

Konu Sahibi
hocam tşk ederim yalnız N8 düşünmüyorum. S2 ve eşdeğer bir telefon düşünüyorum.Telefonun resimlerini komşunun maxiplus 5 i ile çekmiştim çok kötü çıkmış )yalnız n8 i satarsanız fiyatı konuşabiliriz..

Tepkiler: sekajmer

messevim

Üye
son olacağı nedir hocam ?
Telefonculara vs. kafa kafaya takas sordun mu üstüne para verip alabilirsin Sakın telefonu bi telefoncuya satma sadece takasa git
yok yav kardeşim telefoncular hiç kafa kafaya verirler mi ki ?

Konu Sahibi
500 düşünüyorum hocam.

Konu Sahibi
işin gerçeği telefoncular senin telefonunu 50 100 asagı almak elindeki telefonu ise 50 100 yukarı satma peşinde

Konu Sahibi
hayırlısı ise olur hocam Acelem yok kullanıyorum zaten

Tepkiler: mehsevim

Xurmirac

Üye
orası öyle zaten para her kapıyı açar yeter ki ver..

Ama şimdi bi telefonun üst modeli ile kafa kafaya takas yapmak çok zor daha çok yenilik daha çok performans istiyosan pamuk eller cebe )

Tepkiler: mehsevim

messevim

Üye
cepte money yok olsa dükkan senin .

Tepkiler: MR.SERVET

Xurmirac

Üye
samanlıkta iğne yi bulmaktan daha fazla bir şansa ihtiyacım var desenize..

Yani biraz öyle Yada makinan temizse Gittigidiyora Sahibinden Maxicepe falan telefonun piyasasına baktıktan sonra ilan koy o paraylada biraz defolu bi N9 al Yoksa hafızasına göre değişir ama 800-1.000 liralık bi telefon bu yani

messevim

Üye

sanırım öyle yapacağım bakalım hayırlısı

Hocam süper bir telefon n9 diğerlerinden çok farklı bir cihaz n9 u kullanma fırsatı elime geçti multitask olayı bi harika ve tabi portlanabilmesi Herkesin bu telefonu 1 kere eline almasını isterim s4 felan hikaye bu telefonun yanında

Tepkiler: MR.SERVET
    Konu Sahibi
GüncelGüncel..acil satılık arkadaşlar 500 istiyorum ufak olmak kaydıyla pazarlık vardır..GÜNCEL

Lumia 620 ile takas düşünür müsünüz? Çok olmamak kaydı ile küçük bir farkta verebilirim. Telefon garantilidir. Bir kez servise gitti (60 tl masraf çıktı) oda ses tuşları ile ilgili bir sıkıntı vardı.

Konu Sahibi
olabilir. görüntülü konusma mümkün mü onda ?