Telefon Tavsiyesi (sadece meraktan) 5800 MI? N97 Mİ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
(sadece meraktan) 5800 MI? N97 Mİ?
Arkadaşlar sadece meraktan soruyorum 5800 mı? N97 mi? Tabiki n97 diyenler için fiyatlar neredeyse aynı

pta123

Üye
n97 tabikide istenileni vermemiş olabilir n97 ama yinede bi cok özellikle daha iyi diyebilirm gerek dokunmatik gerekse donanım acısından.

n97 tabiki
5mp kamera
3.5inç ekran
klavye
32gb hafıza

one2one2

Üye
konunun yeri burasi degil kilit

n97 alıcağına c7 yada n8 alsan a

----------Eklendi @ 17:56:09 ---------- Yazıldı @ 17:55:40 ----------

ama 5800 dioyrum bn ilk symbian haklediğim teledon

rapman

Üye
N97'nin 5800'dan farkı:
kamerası daha iyi, ekranı yanlış hatırlamıyorsam biraz daha büyük,32gb hafıza,q klavye,dahili widget desteği ve 3 boyutlu oyunlarda daha iyi performans.

sonerrap

Üye
5800da gpu yok gpu olmayan telefon alıp kafanı duvarlara vurma

Yahu bu konunun yeri S60v5.Ama şahsi fikrim N97.En azından N-gage destekli.Bu da S60v5 için büyük bir şey.

pRime.

Üye
Birincisi ikisi de değil. S^3 forumu.
İkincisi iki cihazda da GPU yoktur ve oyun performansları aynıdır.

Tepkiler: DenizhaNq ve Cihanî Sultan
ben iki ay n97 kullandım çıkar çıkmaz aldım cidden fos bi telefon. 5800 la onunla yapılan hersey fazlası ile yapılıyor.. kamera sorunlu flaş parlaması var kalvye hızıma yetişemiyordu o zaman güncelleme ile bu düzelmiştir heralde hafıza yüksek olması en iyi yanıydı . ikisi arasında kalsam 5800 alırdım üstün özellikleri var ama...

Tek üstün özelliği ses 5800ın.1 sene kullandım ev ekranı bile yok Onun haricinde her yönüyle n97 iyidir.

Tek üstün özelliği ses 5800ın.1 sene kullandım ev ekranı bile yok Onun haricinde her yönüyle n97 iyidir.
1 senede güncelleme ile düzelmişdir benim dediklerim ama arkadaşım 5800 ile beni eziyordu bi yığın sorunu vardı..

SuaT6027

Üye
bu konunun tasındıgını gorunce anladım ki sensation denen moderatör arkadasın garezi bizeymiş... Helal olsun sana aferin moderatör....................

TeAmo42

Üye
5800 satıp n97 almıştım. Pişman oldum açıkçası. Farklar mı?
Kamera farkı tamam üstün ama flaş patlaması sorunu ver gece çekimi berbt,32 gb diyorlar ben 12 sini doldurdum telefon kendinden geçti. 5800 ın 8 gb kartı yetiyordu bana hiç dolmadi. N97 nin müzik sesi kadar kötü ses görmedim. 5800 dan sonra çok kötü bir durum. Klavye var ama 5800 da alfasayısal kadar hızlı yazamadim. Dokunmatik performansı olarak 58 daha iyi. En önemli konu ise N97 çok takılıyor. Opera bile acayip kasıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...