saçmalık

ismail

Üye
    Konu Sahibi
saçmalık
şu sayfayı okuyun bi

saçmalık devam

Tepkiler: .caner.
Vodafone dan sogumaya basladim devreden'e gectim 60 küsür tl fatura geldi ve limit asimi falan da yok,hesapta 30 küsür tl lik yillik kontrtli paket secildi,vodafone batirmaya basliyor artikTüketici haklarina gidicem gibi bir cok kisinin basina aynisi gelmis,isin garip olan yonu devreden tarife olani diger hatti da yaptim ama ondada limit asimi olmamasina ragmen 60 küsür geldi onada ve internette onunla ilgili sikayetler var aynisini baskalarida yasamis,yakinda solugu Tüketici haklarinda alicam

Tepkiler: -Börteçine-

ismail

Üye
    Konu Sahibi
çok bozdu eskiden müşteri yanlısıydı..

Tepkiler: nokia_belle
Telsimi özledik

Biraz önce verdin tüketici haklarina,ekstra olarakta detayli fatura cikardim limit asimi falan yok. Musteri hizmetlerini aradim dedim telafi edin,yapabilcegimiz birsey yok dedi oyle mi dedim karar cikinca sizi gorurum dedim yutkundu,telefonu yuzlerine kapadim. Simdi vodafone dusunsun

ismail

Üye
    Konu Sahibi
sökebildiğin kadarını sök kardeşim mübahtır onlara

Sürüm sürüm süründür

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell en iyi si
turkcell de benim başıma geldi 3 lira bişeydi ama olsun. adam alırken herşey dahil dedi 35 lira dedi. 38den aşağı gelmedi hiç vınn faturası. bende kapattırdım mecburen. ayrıyeten fiyatları fahiş biraz

turkcell de benim başıma geldi 3 lira bişeydi ama olsun. adam alırken herşey dahil dedi 35 lira dedi. 38den aşağı gelmedi hiç vınn faturası. bende kapattırdım mecburen. ayrıyeten fiyatları fahiş biraz
biraz mı?