Rainesto Üye 47MaDo47' Alıntı: Tmm denicem simdi okul var bittikten hemen sonra yapacam insallah duz olur Genişletmek için tıkla ... benim baya dalgalıydı kazıttım sonra biraz uzadı fön çekerek düzeltiyordum baya yandı sonra tekrar kazıttım şimdi düz
47MaDo47' Alıntı: Tmm denicem simdi okul var bittikten hemen sonra yapacam insallah duz olur Genişletmek için tıkla ... benim baya dalgalıydı kazıttım sonra biraz uzadı fön çekerek düzeltiyordum baya yandı sonra tekrar kazıttım şimdi düz
baby_face_ Üye Rıdvan Dilmen çocukken kafasına ince kadın çorabı (naylon) gecirip yatırıyormuş, saçlarının düzlüğünü ona borçluymuş aklında bulunsun :-D
Rıdvan Dilmen çocukken kafasına ince kadın çorabı (naylon) gecirip yatırıyormuş, saçlarının düzlüğünü ona borçluymuş aklında bulunsun :-D
47MaDo47 Üye Konu Sahibi baby_face_' Alıntı: Rıdvan Dilmen çocukken kafasına ince kadın çorabı (naylon) gecirip yatırıyormuş, saçlarının düzlüğünü ona borçluymuş aklında bulunsun :-D Genişletmek için tıkla ... Rıdvan dilmen kim ne yapsak bizdemi geçirsek
baby_face_' Alıntı: Rıdvan Dilmen çocukken kafasına ince kadın çorabı (naylon) gecirip yatırıyormuş, saçlarının düzlüğünü ona borçluymuş aklında bulunsun :-D Genişletmek için tıkla ... Rıdvan dilmen kim ne yapsak bizdemi geçirsek
baby_face_ Üye 47MaDo47' Alıntı: Rıdvan dilmen kim ne yapsak bizdemi geçirsek Genişletmek için tıkla ... Yuh cidden tanımıyormusun? :-D
47MaDo47' Alıntı: Rıdvan dilmen kim ne yapsak bizdemi geçirsek Genişletmek için tıkla ... Yuh cidden tanımıyormusun? :-D
OttomaN TigeR Üye baby_face_' Alıntı: Yuh cidden tanımıyormusun? :-D Genişletmek için tıkla ... Bence tanımıyor.
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bence tanımıyor. Genişletmek için tıkla ... yeni neslin tanımaması normal, hele ki futbolla ilgisi yoksa
OttomaN TigeR' Alıntı: Bence tanımıyor. Genişletmek için tıkla ... yeni neslin tanımaması normal, hele ki futbolla ilgisi yoksa
47MaDo47 Üye Konu Sahibi baby_face_' Alıntı: Yuh cidden tanımıyormusun? :-D Genişletmek için tıkla ... Evet Tanımam mı lazım LimePie' Alıntı: dna nı tekrardan kodlaman lazım Genişletmek için tıkla ... Qercektenmi
baby_face_' Alıntı: Yuh cidden tanımıyormusun? :-D Genişletmek için tıkla ... Evet Tanımam mı lazım LimePie' Alıntı: dna nı tekrardan kodlaman lazım Genişletmek için tıkla ... Qercektenmi