YaşlıTaşCocuk54
Üye
-
Konu Sahibi
-
1 hafta önce N11.com'dan bunu almıştım çok memnunum güzel bir ürün Morfose'nin ürünü. satıcı çok ilgili ve başarılı. tavsiye ederim...CarrefourSA dan 2 ay önce aldım 19,90 dı bugün 23,90 olmuş alacaktım param yetmedi neyse internette baya ucuzmus ama güvenilir mihttp://Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu serinin 6 numarasını almıştım bunu alayim dedim bu sefer çünkü oburkü parlak yapıyor özelliği o parlatmasin diye
Güvenilir mi sizce?
Benim aldığım buydu ama internetten almadım1 hafta önce N11.com'dan bunu almıştım çok memnunum güzel bir ürün Morfase'nin ürünü. satıcı çok ilgili ve başarılı. tavsiye ederim...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fiyatı oldukça uygun.Benim aldığım buydu ama internetten almadım
Yapıştırmayı unutmuşumFiyatı oldukça uygun.
İnternetten çakma fln olabilir mi güvenemiyorumFiyatı oldukça uygun.
Çakma değil aynı satıcı'dan ben aldım. ürün gayet iyi paketlenmiş bir şekilde geldi. Kargo ücretsiz. Ve Morfose Güvendiğim bir marka.İnternetten çakma fln olabilir mi güvenemiyorum
Çakma değil aynı satıcı'dan ben aldım. ürün gayet iyi paketlenmiş bir şekilde geldi. Kargo ücretsiz. Ve Morfose Güvendiğim bir marka.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu satıcıyı mı diyorsun o zman bomboş yere 24 tl vermeyim CarrefourSA ya hiçbir farkı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?