Perfect! Üye sonyerolsson' Alıntı: Ata 23 nisanda bir üyeyi kucağına oturtup ona Admin görevlerini kullanma imkanı sağlıyor haberiniz yokmu? - bunu banlayımmı abey ? -banla - abi fake -banla banla - bu tuş ne abi? -kural dışı imza banla banla ha!!! pardon o kırmızı alarm Genişletmek için tıkla ... ama ben bu kucak meselesini sevmedim
sonyerolsson' Alıntı: Ata 23 nisanda bir üyeyi kucağına oturtup ona Admin görevlerini kullanma imkanı sağlıyor haberiniz yokmu? - bunu banlayımmı abey ? -banla - abi fake -banla banla - bu tuş ne abi? -kural dışı imza banla banla ha!!! pardon o kırmızı alarm Genişletmek için tıkla ... ama ben bu kucak meselesini sevmedim
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi halil09' Alıntı: ama ben bu kucak meselesini sevmedim Genişletmek için tıkla ... Şevkat evladım o şevkat...
halil09' Alıntı: ama ben bu kucak meselesini sevmedim Genişletmek için tıkla ... Şevkat evladım o şevkat...
EroL Emekli Yönetici ama ayaklar pedala yetişmezki sadece direksiyonu kullanacaklar pedala ata basacak kucak şart
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi zibidi39' Alıntı: ata su aga lafı yakısmıs sana aga nabuyon be Genişletmek için tıkla ... Heh!.. Seni banlıyordum tam da... Üstüne geldin... 23 Nisan fikri nasıl? Uyar mı sana?..
zibidi39' Alıntı: ata su aga lafı yakısmıs sana aga nabuyon be Genişletmek için tıkla ... Heh!.. Seni banlıyordum tam da... Üstüne geldin... 23 Nisan fikri nasıl? Uyar mı sana?..
Perfect! Üye Praetor' Alıntı: Şevkat evladım o şevkat... Genişletmek için tıkla ... admin sevgisi tabi başka oluyor
Praetor' Alıntı: Şevkat evladım o şevkat... Genişletmek için tıkla ... admin sevgisi tabi başka oluyor
zibidi39 Üye Praetor' Alıntı: Heh!.. Seni banlıyordum tam da... Üstüne geldin... 23 Nisan fikri nasıl? Uyar mı sana?.. Genişletmek için tıkla ... nıye ustume oynuon sımdı onu anlamadım?
Praetor' Alıntı: Heh!.. Seni banlıyordum tam da... Üstüne geldin... 23 Nisan fikri nasıl? Uyar mı sana?.. Genişletmek için tıkla ... nıye ustume oynuon sımdı onu anlamadım?
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi zibidi39' Alıntı: nıye ustume oynuon sımdı onu anlamadım? Genişletmek için tıkla ... Sen sanki farklısın Benimkisi alışkanlık...
zibidi39' Alıntı: nıye ustume oynuon sımdı onu anlamadım? Genişletmek için tıkla ... Sen sanki farklısın Benimkisi alışkanlık...