Praetor
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Acelesi varmış arkadaşınbelkide paris uçağına yetişmesi gerekiyordu
senin nod 32 utanmışmı noolmuş kıpkırmızı olmuş Ata
melodinin nasıl bi aciliyeti olabilir onu çok merak ediyom
yeni nesil çok sabırsız abimisal melodinin nasıl bi aciliyeti olabilir onu çok merak ediyom
senn işin zor gel rütbeleri deişelim onaylarsan mesaj şartları konuşuruz
valla acıdım sana insan gelen bildirimden sıkılır ya
Bunların şikâyetleri de bildirim olarak geliyor bir de... Bir giriyorum 20 tane bildirim. Tam tamamlıyorum, hop, üç tane daha...he valla insanı sıkıntı basar
ama cok yavassın haklı..banada gec cevap vermıstın
Yok yahu o da sinirlendisenin nod 32 utanmışmı noolmuş kıpkırmızı olmuş Ata
Bence uçaktaydı, kalkmadan hemen önce değiştirtmeye çalıştı...Acelesi varmış arkadaşınbelkide paris uçağına yetişmesi gerekiyordu
Teşekkürler.zuhahahaha işin zor admin...............kolay gelsin...
Seninkiler sabırsızlıktan ziyade anaokulu öğrencileri gibi.yeni nesil çok sabırsız abimisal melodinin nasıl bi aciliyeti olabilir onu çok merak ediyom
senn işin zor gel rütbeleri deişelim onaylarsan mesaj şartları konuşuruz
BTeşekkürler.Seninkiler sabırsızlıktan ziyade anaokulu öğrencileri gibi.
-Hocam dondurma alsana bana.
- Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!! -Bana da!!!
23 Nisan gelsin düşünürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?