S7 Edge Şarj kullanım süreleri

Konu Sahibi
S7 Edge Şarj kullanım süreleri
Son 3 saattir cihaz elimde ve kalan şarj buyrun

Samsung S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu Sahibi
Bauhaus kardeşim. ücretli

ekran açık kalma süresini paylaşmadan verimi göremeyiz.

furyzer0

Üye
2 saat %30 alıyorsa düz mantık 6-7 saat ekran suresi alıyor demektir ki bu da gayet iyi bir sure bence benim cihaz 4-5 saat alıyor genelde

Sent from mTalk using lumia950

9 küsür saat ekran süresi alıyorum 2 günlük tam kullanımda. Bildirim gelirse ss atarım tapatalktan konular çıkmıyor

Tepkiler: PalmerTech
    Konu Sahibi
Note 5 gibi geldi süre bana. Ama yeniyse telefon bu süre daha da artar. Gayet iyi bence.
Valla kardeşim teli ayın 4 ünde aldım. Kullandıkça gelişiyor gibi dediğin gibi

Samsung S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de note 5 paylaşayım farkı görelim. Ama bu sürede oyun oynamadım onu da belirteyim. Normalde ayni ekran süresiyle 1 gün gidiyor oyun oynayınca.

Tepkiler: By_Casparov
    Konu Sahibi
çok iyi kardeşim sonuç. Ben sürekli oyun oynuyorum ve mobil veri de açık oluyor yinede 1 günü çok rahat cıkarıyor cıhaz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler hiç bir şey yapmasam da böyle aralıksız kullansam da böyle yani eğimi hep aynı. Akşama aynı resimde tahmin edildiğini gibi %50 40 cikiyor. Ama ben kullanmadığım zaman şarjın gitmesini istemiyorum. Arka planda ne çalıştığı da yazmıyor. Var midır çözümü

Ekran parlaklığı 70, konum senk açık. Bütün uygulamalar çıkmamış kullanılanlarda.

Bu da yeni

mcnpl4

Üye
Root varsa ondan böyle olabilir. Bazı telefonlarda root yapınca kullanılmadıpı halde normalden daha fazla harcama yapıyormuş. Şuana kadar duyduklarım note 5 ve xperya z5 serisi. Başka telefonlarda da bu durum yaşanabilir

Root yok bende batarya sorunu biraz düzeldi kafasına göre hareket ediyor dün 1 günden fazla gitti 7 saat ekran süresi geldi.

Root yok bende batarya sorunu biraz düzeldi kafasına göre hareket ediyor dün 1 günden fazla gitti 7 saat ekran süresi geldi.
Düzelecek o mesela benim batarya da kalibre değil sanırım. %3 şarjda 9 saat 10dk ekran süresi vardı ama 20 dk daha kullandım şarj oynamadı.

Tepkiler: BelaMonte