Joker. Üye hiç bilmem bu işleri ancak Ozkanın yaptığı fw uygulasam olurmu acep - - - Eklendi - - - c5-03 avkon yok ki rof2 de :
hiç bilmem bu işleri ancak Ozkanın yaptığı fw uygulasam olurmu acep - - - Eklendi - - - c5-03 avkon yok ki rof2 de :
Joker. Üye metalci melek' Alıntı: geçmiş olsun o zaman :d Genişletmek için tıkla ... hasta ziyaretime beklerim
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi fotoğraflar bana ait değil eskiden yaptım arkadaşa yolladım dosyaları oda attı bve bu fotoğrafları çekti - - - Eklendi - - - Joker.' Alıntı: hasta ziyaretime beklerim Genişletmek için tıkla ... ölmüş o
fotoğraflar bana ait değil eskiden yaptım arkadaşa yolladım dosyaları oda attı bve bu fotoğrafları çekti - - - Eklendi - - - Joker.' Alıntı: hasta ziyaretime beklerim Genişletmek için tıkla ... ölmüş o
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi c5 03 için tüm dosyaları winhex kullanarak açın ve 33 00 CC 08 kodunu aratıp 8e 01 CC 08 ile değiştirin emin değilim ama belki olur deneyen buraya yazsın
c5 03 için tüm dosyaları winhex kullanarak açın ve 33 00 CC 08 kodunu aratıp 8e 01 CC 08 ile değiştirin emin değilim ama belki olur deneyen buraya yazsın