HakanSeven12 Üye Konu Sahibi beni oku yazanları oku onlarla çeşitli dosyalar düzenleyip atcan - - - Eklendi - - - DaNq3rB0y' Alıntı: eklenen dosya ofw için olurmu ? Genişletmek için tıkla ... dene bilmiyorum olur belki - - - Eklendi - - - ersdfqweasdzx' Alıntı: Dur Flash Atalım Olcakmı Bakam ilk deneme benden olsun bu arada seni seviyorum Genişletmek için tıkla ... eyvallah - - - Eklendi - - - CilginTurk1' Alıntı: ofw de çalir inşallah bu arada selamlar metalcim Genişletmek için tıkla ... dene hacı aleyküm selam
beni oku yazanları oku onlarla çeşitli dosyalar düzenleyip atcan - - - Eklendi - - - DaNq3rB0y' Alıntı: eklenen dosya ofw için olurmu ? Genişletmek için tıkla ... dene bilmiyorum olur belki - - - Eklendi - - - ersdfqweasdzx' Alıntı: Dur Flash Atalım Olcakmı Bakam ilk deneme benden olsun bu arada seni seviyorum Genişletmek için tıkla ... eyvallah - - - Eklendi - - - CilginTurk1' Alıntı: ofw de çalir inşallah bu arada selamlar metalcim Genişletmek için tıkla ... dene hacı aleyküm selam
ersdfqweasdzx Üye Arkadaşlar Cfw yapıyorum Menü düzenini ve ordaki klasörleri nasıl silerim mesela uygulamalar klasörü silinmiyor ama içi boş ?
Arkadaşlar Cfw yapıyorum Menü düzenini ve ordaki klasörleri nasıl silerim mesela uygulamalar klasörü silinmiyor ama içi boş ?
Joker. Üye metalci melek' Alıntı: valla ben yaptım Genişletmek için tıkla ... Resim koy hadi beğenirsem annemlerden izin alıp (pc için) yaparım
metalci melek' Alıntı: valla ben yaptım Genişletmek için tıkla ... Resim koy hadi beğenirsem annemlerden izin alıp (pc için) yaparım
ersdfqweasdzx Üye DaNq3rB0y' Alıntı: ya metalci avkon dosyalarını nasıl çıkarcam fwden Genişletmek için tıkla ... Nfe ile açıyorsun sonra sys/bin içinden avkon arıyorsun ve resource giriyip ordaki avkon alıyorsun sonra yazılara uygun olarak yapıyorsun
DaNq3rB0y' Alıntı: ya metalci avkon dosyalarını nasıl çıkarcam fwden Genişletmek için tıkla ... Nfe ile açıyorsun sonra sys/bin içinden avkon arıyorsun ve resource giriyip ordaki avkon alıyorsun sonra yazılara uygun olarak yapıyorsun
Joker. Üye yaptıktan sonra orjinal fw gidi flaşlıyon musun ? YAVV ALLAHINI SEVEN SS KOYSUN GÜZELSE UĞRAŞICAM