1433 Üye eline saglık dostum benımkınde çatır çatır çaliştı çaliştıramamyanlar lütfen kusuru hep konuda armayın siz yapmadıysanız konuyu eleştirmeyın
eline saglık dostum benımkınde çatır çatır çaliştı çaliştıramamyanlar lütfen kusuru hep konuda armayın siz yapmadıysanız konuyu eleştirmeyın
CoDeYs Üye Konu Sahibi arkadaşlar deneyerek bişey eksilmez sizden lütfen bi deneyın bunda şunda çalişiyomu ben hepsınde denmedimki
arkadaşlar deneyerek bişey eksilmez sizden lütfen bi deneyın bunda şunda çalişiyomu ben hepsınde denmedimki
CoDeYs Üye Konu Sahibi kardeş zaten onların işletım sistemine uymuyorkı onalrınkı başka katagoridir..
CoDeYs Üye Konu Sahibi tamamda onların işletim sistemı genelligi javadır ozaman neden açmadı onu bana soyle
akif.....01 Üye mst226' Alıntı: 6700 slide ; installing rootcerts ... dedi kaldı öyle fos Genişletmek için tıkla ... o telin burayla alakası yok kı osimbiyan s40 dir eline saglık kardeş tam çalişti çaliştirayamalar da fooosluk var
mst226' Alıntı: 6700 slide ; installing rootcerts ... dedi kaldı öyle fos Genişletmek için tıkla ... o telin burayla alakası yok kı osimbiyan s40 dir eline saglık kardeş tam çalişti çaliştirayamalar da fooosluk var
nazif41 Üye cezaci32' Alıntı: 6700 slide denedim fiyasko... Genişletmek için tıkla ... kardeş tabiki fiyasko olacak ne olmasını bekliyordun 6700 s40 bunlar s60 teller için hack programları yani seni aşar
cezaci32' Alıntı: 6700 slide denedim fiyasko... Genişletmek için tıkla ... kardeş tabiki fiyasko olacak ne olmasını bekliyordun 6700 s40 bunlar s60 teller için hack programları yani seni aşar
cezaci32 Üye nazif41' Alıntı: kardeş tabiki fiyasko olacak ne olmasını bekliyordun 6700 s40 bunlar s60 teller için hack programları yani seni aşar Genişletmek için tıkla ... Nedemek seni aşar sen ne biliyorsun ki ben kullandığım telefonun ne özellikte olduğunu emin ol senden daha iyi biliyorum...
nazif41' Alıntı: kardeş tabiki fiyasko olacak ne olmasını bekliyordun 6700 s40 bunlar s60 teller için hack programları yani seni aşar Genişletmek için tıkla ... Nedemek seni aşar sen ne biliyorsun ki ben kullandığım telefonun ne özellikte olduğunu emin ol senden daha iyi biliyorum...
dark_lord Üye Adam 6700 slide demiş, siz kalkmış s40 diyorsunuz. Bu telden haberiniz olmadığını varsayarak yazıyorum arkadaşlar 6700 slide s60 v3 tür. Ayriyetten v032.005 da bu yöntemin işe yaramadığı söyleniyor...
Adam 6700 slide demiş, siz kalkmış s40 diyorsunuz. Bu telden haberiniz olmadığını varsayarak yazıyorum arkadaşlar 6700 slide s60 v3 tür. Ayriyetten v032.005 da bu yöntemin işe yaramadığı söyleniyor...