S60v3 Format Sonrası Sertifika Problemi (Lütfen Acil Yardım Edin) :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
S60v3 Format Sonrası Sertifika Problemi (Lütfen Acil Yardım Edin) :(
Merhaba arkadaşlar. Dün Nokia 6120 classic ' ime hard format attım. Gene dün opda ' dan (formattan önce) sertifika aldım ve gnubox adlı programı yükleyip çalıştırdım. Fakat formattan sonra aynı sertifikalı uygulamayı attığım da "Sertifika süresi dolmuş veya telefon ayarları yanlış" diye bir hata veriyor. SignSis programı aracılığı ile tekrar sertifikaladım fakat değişen birşey yok Ne yapmam gerek üstadlar? Lütfen bi el uzatıverin Teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Çözümü buldum aynı problemi yaşayan arkadaşlara;

sistem saatini 1 yıl öncesine alın ve tekrar günümüze geri dönün.Tekrar yükleyin.Sonunda halloldu

yunus-58

Üye
arkadaşlar 6120 classic var gnubox yukledım sertifika diye bısey cıkıo yukleyemıyorum yardımlarınız ıçı tesekurler sımdıden

sertifikanın süresi dolmuş demekki

telefonun tarihi geridir normal zamana al

sabri04x

Üye
TELEFONUN TARİHİNİ GERİ AL

blade95

Üye
opda dan ücretsiz sertifika ve alabiliyorsunuz ordan aldığınız ve sertifikanın 3 yıl geçerliliği oluyo o süre de bi telefonu kullanım süresine denk geliyor zaten yani 1 kez alınarak o telefona her istenileni yükleyebiliyorsunuz v400 versiyonu hacke karşı yüksek korumalı bu şekilde en iyi çözüm yine sertifika alma yöntemi...

gnubox programını sertifikalyanbilen varsa yardımcı olur mu
link:

CoDeYs

Üye
slm arkadaslar vala ben dedıklerını ugyuladımda olmuyor explore kuruluyor ama hellocarbıde porogramı kurabılıyorum ama acıyorum basıyorum tekrar menuye dönüyor eskı versıyon 5.41 yenı sı 6.01 yardım etsenız sevınırım sımdıden tsk ederım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...