ZaZuM Üye 3230 da çalışmıyor 3230 için mini menü prog. bulabilirmisin --------------- Ekleme --------------- memati123' Alıntı: 3230 da çalışmıyor 3230 için mini menü prog. bulabilirmisin Genişletmek için tıkla ... 3230 çalıştırdım phtyon u yüklemeden çalışmıyor ama mp3 player çok kasıyor o yüzden onu yüklemedim paylaşım için çok teşekkür ederim 3230 oldu 3230 ME
3230 da çalışmıyor 3230 için mini menü prog. bulabilirmisin --------------- Ekleme --------------- memati123' Alıntı: 3230 da çalışmıyor 3230 için mini menü prog. bulabilirmisin Genişletmek için tıkla ... 3230 çalıştırdım phtyon u yüklemeden çalışmıyor ama mp3 player çok kasıyor o yüzden onu yüklemedim paylaşım için çok teşekkür ederim 3230 oldu 3230 ME
pc_man Üye ramazan arkadasım bende 7610da denedım muzık player calısmadı tekakrar deneme al ıstersen yada kont. et sen hangı modelde denedın +rep tesk. kardesım........ r.dvn
ramazan arkadasım bende 7610da denedım muzık player calısmadı tekakrar deneme al ıstersen yada kont. et sen hangı modelde denedın +rep tesk. kardesım........ r.dvn
merdoo Üye tşkk bunu deneyeyim olursa çok iyi olur. malum bizim tel eski toprak kaldırırmı bilemiyom.
mehnaz Üye maxidemirbilek' Alıntı: Kardeş Bu Teli Çok Kasıyor Ben denemiştim bundan 1 ay önce Tel Donuyo İkide Bir Hemen Format attım düzeldi ama bunu paylaştığın yinede sağol... Genişletmek için tıkla ... arkadaşa katılıyorum emegine saqlık güzel krdş hoşuma gitti fakat anlatamam çok aşırı kasıo
maxidemirbilek' Alıntı: Kardeş Bu Teli Çok Kasıyor Ben denemiştim bundan 1 ay önce Tel Donuyo İkide Bir Hemen Format attım düzeldi ama bunu paylaştığın yinede sağol... Genişletmek için tıkla ... arkadaşa katılıyorum emegine saqlık güzel krdş hoşuma gitti fakat anlatamam çok aşırı kasıo
-LiveYourLife- Üye 6600 6600' Alıntı: biz 7610 da denedik açamadık müzik çaları Genişletmek için tıkla ... Müzik Çalarında Hata Var Sanırım Bende Denedim.. Bu müzik çaları yükLerseniz orj müzik çaLarı Hata Veriyor
6600 6600' Alıntı: biz 7610 da denedik açamadık müzik çaları Genişletmek için tıkla ... Müzik Çalarında Hata Var Sanırım Bende Denedim.. Bu müzik çaları yükLerseniz orj müzik çaLarı Hata Veriyor