S60 telefonunuz N SERİSİ telefonlar gibi olsun ister misiniz? (forum tarihinde i

ark sakın yuklemeyın bı cacık olmaz bu programdan tel kafayı yedı cok kastı guzel guzel calısan tel ınızın canına gırmeyın bosuna bız mutluyuz ark olanla

ramazan12345

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ark sakın yuklemeyın bı cacık olmaz bu programdan tel kafayı yedı cok kastı guzel guzel calısan tel ınızın canına gırmeyın bosuna bız mutluyuz ark olanla

konun başına 6630 lar içindir yazdık körsün galiba
ondan sonra da cacık oldu diyorsun
iyi hoşaf olmamış

hocam helal olsun sana cevabıda iyi vermişsin bazılarına

metboy38

Üye
arkadasım ükledim pholar acılmadı olmadı yani eline saglık

--------------- Ekleme ---------------

6670 darma duman oldu bi acsam silcem donuyor hemen canavar gibi tel

Symbiont

Üye
bide bu tema youtube ye eklenmiş hangi çakal ekledim bakam

herşey tamamda müzik çalar çalışmıyo yardım lütfen

vlkn_78

Üye
muzık calar calısmıorum kardesım bılgılendırırsen bızı sevınırım sebebı ne olabılır :S

ZaZuM

Üye
tşk ama
3 linki anladık diğer 2si ne?

müzik çalar nie çalıışmıo lan bişi yapıorsun hevesleniorz bok gbi çıktı birdaha deneyipte koy

salooo33

Üye
abi süpersin valla hehehehe

programları yükledim herşey iyide music çalar acılmıyor
tel:6600
bilginize sunarım

khytr89

Üye
müzik çalar nie çalıışmıo lan bişi yapıorsun hevesleniorz bok gbi çıktı birdaha deneyipte koy
Biraz saygı çerçevesinde sorununu dile getirseydin daha iyi olurdu.Sana cevap yazan arkadaşıda kınadım açıkçası.Çok saçma bir polemik olmuş.

Gelelim sorununa;

Bu uygulama sadece Symbian OS8 için geçerlidir.Bunlar 6630 - 6680 - 6681 - 6682 - Vodafone NK serisi cihazlardır.

3230 - 36xx - bildiğimiz klasik 6600 (slide değil yanlış olmasın) 6670 - 7610 a yüklenemez müzik çalar.

Ama diğerlerinin yüklenmesi lazım.(Tema ve o küçük zımbırtılar)

6680 - 6681 kullanıcılarının son 3 uygulamayı yüklemelerine gerek yok.Zaten o küçük zımbırtılar işletim sisteminde mevcut.

ramazan12345

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

arkadaşım söylediklerinle haklısın ama beni bezdirdiler yahu ....
küfredeni mi ararsın teşekkür yerine dalga geçeni mi ararsın hepsi burda ..
hergün böyle mailler geliyor sinir oluyorum ne yapayım...

emegine sağlık kardeş çook güzel olmuş