S60 telefonunuz N SERİSİ telefonlar gibi olsun ister misiniz? (forum tarihinde i

dehseti

Üye
tşk ramazan kardeşim.

Wallahi helal olsun sana hiç bi sorun çıkmıyo.

shield

Üye
ellerıne saqLık quseL payLasım!

abi sagol süperrrrrrrrrr olmuş ya helel olsun

XXPOXX

Üye
saol 7610 na olur inş

dadas22

Üye
6120 S60 oldukça memnunum. özenmiyorum başka telefonlara..

tesekkur ederım super olmus ellerıne saglık muzık calar calısmıyor yukleme yapıldıgında galerıye gırmıyor onları yuklemezsek n70 menu cok super bu sebeple kırmızı menuyude yapabılırsen cok sevınırım tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar ramazanın yaptıgı menu ve mını menu 6600 7610 lara oluyor ben denedım s60 olan tum telefonlara olur ama muzık calar calısmıyor

ates280

Üye
teşekkür ederim ellerine sağlık kardeş ama bi sorum olacak bu program tuş kilidini açtıktan sora otomatik çalışmıo böyle bi fonksiyonu varda benmi faydalanamıyorum yoksa ABC tuşu ilemi açacaz? bi sorayım dedim.

memMmet

Üye
ramco elıne saglık kardesım super olmus yalnız muzık caları yukledıgımızde bızım eskı muzık calar dosya turunu tanımıyor...bunada bır care bulsann...süpermennn

ya müzik çaları yüklerken bilinmeyen dosya biçimi diye hata veriyor yardımcı olabilir misiniz?

kardeş allah razı olsun yarım saattir bunları arıyodum

asd65

Üye
Gerçekten emek isteyen bir iş emeyine sağlık

veygun

Üye
Bende yüklemek istiyorum ama bir çok sorunları ortaya çıkarıyor mesajlardan okuduğum kadarıyla.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar ben şimdi yükledim nokia6680 telefonda hepside fll çalışıyor. Önce yükleme konusunda terettüt etmiştim ama şuanda galeri ve müzik çalarda sorun yok, menü simgeleri görünmüyor diyorlar öyle bir şey yok tıkır tıkır çalışıyor. Hatta galeride parçalar bölümündeki MP3 leri dinlerken kulaklık simgesi gösteren pencerede, bende resimli MP3ler var burada sanatçıların resimlerini gösteriyor.
Diğer arkadaşlarda niye sorun çıkıyor bilmiyorum fakat benim telefonda her türlü güncel proğramlar var belki o yüzden sorun çıkmadı. Java, Flash, python ve yamaları, Ram yükseltici, ofis proğramları vs.
Proğramı buraya ekleyen arkadaşa teşekkürler.
Kolay gelsin ve başarılar

müzik çalarda bi sorun var zannederim çalışmıyo çünkü ilgilenirsen sevinirim

kaanking

Üye
evet arkadasım çok güzel bi program ama müzik çalar çalışmıyor telim 7610

malic76

Üye
hocam ben 6630 kullanıyom ama bende hafıza az diyo kuramıom hiçbirini

TARIQ

Üye
çok ii ama müzik çalar çalışmıyo kardeş