s60 msn sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CINGIL

Üye
    Konu Sahibi
s60 msn sorunu
arkadşlar benim sorunum msn ile ilgili ne agile ile ne de turbo msn ile bağlantı yapılamıyor connected yazdıktan sonra saniyesinde disconnected yazıp offline duruma geçiyor yardımcı olabilecek biri var mı acaba

CINGIL

Üye
    Konu Sahibi
sanırım yardımcı olabilecek kimse yok burda

kullanıcı adınızı ve şifrenizi dikkatli girin ve bağlantı ayarlarını kontrol edin.
kontorünüz de varsa sorun zannediyorum ki olmaz.

CINGIL

Üye
    Konu Sahibi
hattım avea faturalı 1 buçuk senedir kullanıyorum ayarlarda da bi sorun yok aniden böyle oldu ben da anlamadım valla

ben de avea ile bağlanıyorum sorun yok, GPRS İnternet Ayarlarını yeniden istetebilirsin.

*100# 'den. Bi de programını değiştirebilirsin.

farklı bir program deneyebilirsin.
agile zaten pek bi işe yaramıyor artık. ultraIM 'yi bulup denersen belki işini görür.

mustafam

Üye
aynı sorun bendede var kardeş.
süresimi bitti acep

CINGIL

Üye
    Konu Sahibi
agile in bende ki versiyonu 3.30 noupdate sitede vardı yükledim ilk zaman çalışıyordu ama artık çalışmıyor üstelik turbo msn de aynı sorunu veriyor

Arkadaşlar Bende 6280 Var Bunun Için Turbo Msn Programi Ariyorum. Yardimci Olursaniz Sevinirim. Birde öndeki Kamerasiyla Görüntülü Msn Olabiliyormu ?

slmn_41

Üye
aynı sorun bendede war

y73sen

Üye
avea hattımla , 6600 modelde ; ceptemsn diye bir program kullanıyorum;hem türkçe hem kolay hemde sorunsuz ; tavsiye ederim

CINGIL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar artık böyle bi sorunum yokk agile çalışıyorr artıkk modlardan ricam konuyu kapatmaları tabi uygun görürlerse .teşekkürler

kaklen

Üye
gprs erişim noktana gprs deılde internet yaz ayarlarda

rwo

Üye
arkadaşlar bende eskiden agile ile sorunsuz giriyodum msn e. son çalıştırmamda versiyonun eski olduğunu güncellememi istedi.sitesinden indirdim telefonuma yolladım ama install olmuyo yükleyici açıyo ama yükliyemeden geri çıkıyo IM+ kurdun yahoo ya sorunsuz giriyo oda msn ne connect olamadım
verichat hemen giriyo fakat arayüzü çok kötü bende cepmsn kurdum oda bağlanamadan hata verip çıkıyo

ans

Üye
pardon bişey soracam cepten internet pahalı ya kaçarmı:ıslık

sen en önemlisi ayarlarına bi bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...