s60 3rd de N-GAGE oyunları

Usta_AsH

Üye
    Konu Sahibi
s60 3rd de N-GAGE oyunları
Selamlar hepinize s60 3rd versiyon 9.2 de N-GAGE oyunları(n-gage 2 platformu demiyorum) nasıl yüklenir.

Tepkiler: Okkani-54, romenya, erkamsel ve 2 diğerleri

cezad

Üye
kardes onun icin oyunlar cikmadi sanirim bende aramistim 1 hafta once fln 1 tane bile bulamiyorsun n73 var di iste yok n-gage oyunlari simdi n95 8gb var iste yok daha oyunlar zaten n-gagenin resmi sitesinde cikmadi daha yaziyor onun icin bekliceksin adamlar n-gage konsolu yapiyor ama oyunlari yok yok boyle bir marka yaw

Usta_AsH

Üye
    Konu Sahibi
o değilde eski N-GAGE oyunları yok mu diyorum ben onlar çalışmıyor mu?

n gage oyunları yoksa similatörünü niye yükledikki bu konuyu merak eden yokmu arkadaşlar yeni nesil n-gage oyunlarını biraz araştıralım ben epey araştırma yaptım full oyunları bulamadım.. lütfen biraz emek..

azrailex

Üye
yeni symbian telefonlarla[9.1vb.] daha onceki symbian telefonlardan sistemi çok farklı bu yuzden ***** yapman mumkun deil sislerin büyük çogunlugunuda kabul etmez yani yükleyecekcen n-gagenin yeni çıkan oyunlarından yüklemelisin{n-gage 2 oyunları

seyyahao

Üye
slm arkadaşlar nokia 6210 navigator kullanıyorm (s60 V 9.2) telefona uyumlu metal bluster2 oyunu veya benzer oyun arıyorm. yrd olurs sevinirm.

n73 oyunları lazım acele lütfen