Öneri S6 telefonumu 60 cm yükseklikten attım ve cami kırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
S6 telefonumu 60 cm yükseklikten attım ve cami kırıldı
Arka kamera cami kırıldı [emoji28] [emoji28]

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim ARkadaşdada Varda.Onunda Cebindeyken Patlamiş Cam 60 70 TLye Değiştirmişti Sanırım Servis

Konu Sahibi
Benim ARkadaşdada Varda.Onunda Cebindeyken Patlamiş Cam 60 70 TLye Değiştirmişti Sanırım Servis
60 70 se iyi şikayet varda yazılar okudum 250 400 den bahsediyorlar

60 70 se iyi şikayet varda yazılar okudum 250 400 den bahsediyorlar

Yok Nikahi Servis Dedi Banada Samsungmu Artık Kime Verdi OnuBilmem Zaten O Cihazi Açmak Bayaği Bir Sıkıntılı İş

Konu Sahibi
Tam olarak kırılmadı zaten çatlak kılıf alır kullanırım.

Son düzenleme:
60 liraya cam taktırdığında üçüncü sınıf bir dokunmatik deneyimi elde edersin. Arka cam ise ucuza yaptırılabilir tabi ki
Benim s6 nında on camı çatlak öyle kullanıyoruz abime vermiştim camını çatlatınca alıp oda babama vermiş

man20

Üye
Söyleyecek bişi bulamıyorum saçma sapan bi konu. Böyle şeyler için forumda "gereksiz mesajlar ve deneme mesajları" konusu var keşke orda açsaydın.

Tepkiler: PixelWolf
    Konu Sahibi
dokunmatik kırılmadı arka kamera cam çatladı ve servis 140 tl ücret istedi pisi pise ne 140 tl den olduk daha 140 t de olduğu belli değilmiş daha fazla da olabilir miş daha az da olabilirmiş beni arayacaklar.
Söyleyecek bişi bulamıyorum saçma sapan bi konu. Böyle şeyler için forumda "gereksiz mesajlar ve deneme mesajları" konusu var keşke orda açsaydın.
eğer konuyu gereksiz buluyorsan şikayet edebilirsin gerekli işleri moderator yapar

''konu nereye layık ise''

man20

Üye
eğer konuyu gereksiz buluyorsan şikayet edebilirsin gerekli işleri moderator yapar

''konu nereye layık ise''
Ben zaten çoktan şikayet ettim ama buradan mesûl olan moderatör umursamıyor. Herneyse, sen eğer bu konunun burada mantıklı olduğunu hâlâ savunuyorsan sana söyleyecek başka bir şeyim yok.

Yere attım kırıldı yan yatırdım kustu sırt üstü de gaz yaptı.

Tepkiler: PixelWolf
Ben de önemli bir şey sandım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...