lucifer66
Üye
-
Konu Sahibi
-
Baktim G4 e sey guzel tel yapmislar iste bnde incelemeleri bekliorum. G2 yi pek sevmedim G3 guzeldi G4 te artik beklentiler fazla bakicam yaza kadar ins guzel olur bu arada tesekkurlerHepside güzel cihaz. G4 ün incelemeleri gelsin ona göre karar ver. Ios hariç Androidler alınabilir.
Ios sevmiyorum o yüzden yani yoksa hepsinden akıcı olduğu kesin.
S6 ve note 4 arasindaydim cunku note serisini hep kullanmayi merak etmistim simdiye kadar hep almaya niyet ettim baska teller beni sasirttiS6 ve G4 arasında düşünürsek bence G4. Çünkü kamera (ön, arka) ve pil benim için daha önemli. Şimdiki işlemcilerin hepsi hızlı zaten o yüzden samsung almaya değmez.
M9 cikti mi ki cikmadi heraldeHtc One M9 Al Geç Derim
Ios un bi karizmasi var ama hep pahali ve islevsiz telker yapiolar yani androide gore sadelik die tutturmuslar yakinda aksesuarsiz kutusuz fln sadece teli verceklerNote 4 veya G4 al bence. iPhone 6s'e az kalmışken 6 alınmaz.
Eyvallah bakarim tanitimina sen kullaniomuydun?
Bakicam m9 a ama bnim icin pil 1-2 gun gitsin yeter yinede sagoluns6 metal tasarım şık bir cihaz ama pilden kaybediyor rakipleri 3000 mah pille gelirken s6 2550 mah pille geldi g4 incelemesinden sonra karar verin htc m9 a bir bakın derim
Cok sagolun belki fiyata gore secerim aralarindan ama 100-200 lira icin daha kotu bi tel almak istememNote serisi hariç samsung alınmamalı S serisinin sonu her zaman aynı hangi S serisi touchwiz in gazabından kurtuldu da tıkır tıkır çalışıyor ama şuan hala note 2 kullanılabilir durumda note 4 diyorum ben
Yapabildigimce bakmaya calisiyorum iste buraya uye oldum yeni birde sizin gorusunuzu almak istedimalacaksanız metal tasarım bir cihaz alın s6 veya m9 cihaz almadan önce mutlaka cihazı elinize alıp inceleyin inceleme video larını izleyin karşılaştırın yorumları okuyun sonra gidin alın
Peki baska bisi daha s6 mı s6 edge miBen G4 ya da Galaxy S6 dışına çıkma derim. Bence Galaxy S6 biraz daha ağır basıyor gibi.
Tam olaral elemedim eger alirsam s6 yi die solemistim yine de tesekkurlerdigerlerini elediniz mi edge modelini öneririm ikisi arasında
Samsung o telefona 14 nm diye degil belliki kasa ince olsun diye dusuk pil koymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?