Püf Noktası s6 kilitlendi

Konu Sahibi
s6 kilitlendi
elimdeki s6 birden siyah ekran olup kilitlendi ve bişeyler söyleyip sustu telefon ne kapanıyor ne reset atılıyor ne güvenli moda giriyor android aygıt yöneticisinden format attım telefon açıldı ama bu sefer 5 dakka sonra kapandı bi daha format attım ve farklı hesap girdim gene kapandı telefon ne yapabilirim söyleyin bana ekranın sol altında x işareti oluyor ama tıklanmıyor

vodofone ni bir kapanyası var o ekrana gelip bende donuyordu ama şimdi olmuyor o olabilir mi ?

Kardeş odin diye bir program var. Onunla yazılım atmayı dene. İnternetten odin ile Samsung yazılım atma yaz. Ama kesinlikle s6 orjinal ve üzerinde oynanmamış rom bul

Recovery den format atabilirsin. Sorunun duzelebilir.
vodofone ni bir kapanyası var o ekrana gelip bende donuyordu ama şimdi olmuyor o olabilir mi ?

Hangi kampanya link ver bakim

Recovery den format atabilirsin. Sorunun duzelebilir.

Hangi kampanya link ver bakim
5.1.1 ile gelen bir şey vodofonenin tüm uygulamalarını yükleyince 250 mb internet kazan gibi birsey link yok ekrana birden geliyor telefonda

telfonun ime isini bilmem kaç kaça gönderecen felan

5.1.1 ile gelen bir şey vodofonenin tüm uygulamalarını yükleyince 250 mb internet kazan gibi birsey link yok ekrana birden geliyor telefonda

telfonun ime isini bilmem kaç kaça gönderecen felan

İmei göndererek kampanya mi olurmus.

Tepkiler: hikmet366

ANIL

Admin
Fan tartışmasına girmeden seviyeli bir şekilde devam edelim. Tekrarı halinde uyarı alırsınız.

Tepkiler: Bahadir_fb ve kaankulahli
    Konu Sahibi
dün akşam telefon kendi kendine açıldı ama şimdide usb görmüyor napcaz farklı farklı kabloları denedim format attım çözüm ne olabilir

Anakart problemli gibi
sizce eski samsunglarınmı kalitesi daha iyi yenilerinmi ?